Paul Casey øjner titelforsvar på Innisbrook | Golf.dk
Paul Casey deler føringen med Austin Cook inden lørdagens runde.

Foto: Cliff Hawkins/Getty Images

Paul Casey øjner titelforsvar på Innisbrook

23/03 - 2019 | Kasper Ørkild

Ingen har nogensinde vundet Valspar Championship to år i streg på PGA Touren. Men den mulighed skød engelske Paul Casey sig fredag frem til i Florida.

Han tog sidste år sejren for næsen af Patrick Reed og Tiger Woods. I år er han med i spidsen ovenpå to runder på Innisbrook.

Casey fangede fire birdies og en eagle på anden runde, som han endte i fem slag under par på. Det var nok til at dele førstepladsen med amerikanske Austin Cook.

- Jeg har aldrig forsvaret titlen ved en professionel turnering, og jeg ville elske at gøre det, siger englænderen til PGA Tours hjemmeside.

- Sidste år håbede jeg bare på at vinde turneringen. Men i år har jeg en lidt anderledes tilgang til det, siden jeg vandt sidste år. Jeg spillede ret aggressivt i dag og prøvede at drage fordel af en bane, som bliver meget, meget svær at spille om eftermiddagen, fortæller han.

Således fik Paul Casey også udnyttet sin tidlige starttid til fulde. Der var nemlig mange spillere i feltet, som ikke formåede at komme under par på dagen. Kun amerikanske Tyler Duncan, der alligevel missede cuttet, gik en bedre runde på dagen end Casey.

Tyrell Hatton, Patrick Reed, Keegan Bradley, Web Simpson, Hunter Mahan og Steve Stricker var blandt de store navne, som missede cuttet fredag.

Se hele stillingen her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer