Pablo Larrazabal sov over sig og lavede ni birdies | Golf.dk
Pablo Larrazabal lavede kun seks par på en runde, der talte ni birdies.

Foto: Getty Images

Pablo Larrazabal sov over sig og lavede ni birdies

08/03 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Det var lige før, Pablo Larrazabal blev diskvalificeret uden at have slået et eneste slag, men i stedet er han på andenpladsen efter torsdagens spil ved Hero Indian Open. Dagen startede med et opkald fra europatouren, som fortalte, hans teetid nærmede sig med hastige skridt.

- Min vidunderlige, nye iPhone skiftede tilbage til spansk tid i løbet af natten, og jeg vågnede på hotellet 38 minutter før min teetid. Tak til Dorothée, europatourens sekretær, som ringene til mit værelse og sagde, “du skal spille om 38 minutter, du skal stå op og gå til 10. tee”.

- Jeg tror, min courtesy car satte ny verdensrekord på turen fra hotellet til banen på bare et par minutter. Den tur kan tage 10-15 minutter. Det var ret vildt, sagde Larrazabal til europatouren efter runden.

Efter den hektiske start på dagen var det med nerver i kroppen, at Larrazabal tog hul på første runde på DLF Golf & Cuntry Club.

- Jeg var meget søvnig, og det hjalp ikke, at mit hjerte bankede. Teeslaget på hul 10 er ret skræmmende, så jeg forsøgte bare at ramme bolden tyndt og få den ud i midten af fairway og fortsætte derfra. Jeg tror, jeg drak 15 eller 20 flasker vand for at prøve at falde til ro, sagde han.

Det lykkedes på imponerende vis. Trods et fire-putt og to tre-putts klarede den 34-årige spanier sig rundt fem slag under par. Runden talte et stræk på tre birdies og et andet på fem i træk mod slutningen.

Det er ikke første gang, Larrazabal præsterer under vanskelige forhold. I 2014 blev han angrebet af en sværm af hvepse og måtte søge tilflugt i en sø. Ikke før han var blevet stuppet 20 gange. Da episoden var forbi, slog han bolden tæt på hullet og lavede birdie ved først givne lejlighed.

Scoren i 67 slag rækker til en delt andenplads med Paul Peterson, Matteo Manassero og Keith Horne. De er to slag efter argentineren Emiliano Grillo på førstepladsen.

To danskere spiller med i New Delhi, og for Ryder Cup-kaptajnen, Thomas Bjørn, blev det en god dags arbejde på den kringlede turneringsbane. Han fulgte dagens eneste doublebogey op med en eagle, og samlet lagde han sig på 19. pladsen med en score i -2.

Ikke alle nåede at gøre første runde færdig, men ved mørkets frembrud er +1 cutgrænsen. Den er Lasse Jensen tre slag fra efter sin runde I 76 slag.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer