Ovesen synker til bunds med triplebogeys | Golf.dk
Martin Ovesen ligger inden finalerunden i Tyrkiet med gode muligheder for et topresultat.

Foto: Getty Images

Ovesen synker til bunds med triplebogeys

20/10 - 2016 | Mikkel Ring Christensen

10.000 euro er det magiske tal for Martin Ovesen. Det er det, han forventer, der kræves over de næste to uger for at nå med til sæsonfinalen i Oman. Det vil give en bedre kategori på challengetouren til næste år, en plads i Final Stage af Q-School og en spinkel chance for med et topresultat i Oman at spille sig direkte på europaturen.

Men hvis den 25-årige dansker skal have selv småpenge med fra Kina i denne uge, kommer det til at kræve en en virkelig god runde fredag. Torsdagens arbejde var nemlig ikke noget at skrive hjem om. 60 spillere var under par på Foshan Golf Club, hvor der skal fordeles en halv million dollars søndag, men Ovesen skulle bruge 76 slag.

Tre birdies var ikke nær nok til at rette op på to syvtaller, og fra +4 er Ovesen på 104. pladsen. Den samlede score skal sandsynligvis være under par efter fredagens spil for at komme med til weekenden, og lykkes det ikke, vil han kun have næste uges turnering i de Arabiske Emirater til at tjene det fulde beløb.

I den anden ende af tabellen lagde 23-årige Matthieu Pavon sig i front i -7. Franskmanden er nummer 10 på pengelisten i sin første sæson på challengetouren, og med et godt resultat denne uge kan han sikre sig oprykning til europatouren.

På andenpladsen i -6 følger Svenske Pontus Widegren efter en runde med otte birdies. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer