Overraskende top ved AT&T Byron Nelson | Golf.dk
Ricky Barnes er en erfaren herre på PGA Tour, og han har bevaret sin plads i ni sæsoner, men den første sejr lader stadig vente på sig

Foto: Getty Images

Overraskende top ved AT&T Byron Nelson

19/05 - 2017 | Martin Rahbech

Et stærkt felt er samlet på TPC Four Seasons Las Colinas ved AT&T Byron Nelson med verdensetter Dustin Johnson, Jason Day, Sergio Garcia og Jordan Spieth som de mest prominente.

Men det er James Hahn og Ricky Barnes, der topper turneringen efter en blæsende første runde. De spillede begge første runde i 64 slag (-6).
36-årige Ricky Barnes er i gang med sin niende sæson på PGA Touren, men det er ikke blevet til sejre i de indtil videre 254 turneringer. Men måske vender lykken i denne uge.

- Jeg har haft nogle tegn. Jeg har klaret de sidste fire cuts, men jeg har ikke sat fire gode runder sammen, men der er gode tegn. Måske er der runder, hvor jeg slår den godt, men ikke holer godt. Nogle gange er det omvendt, og jeg hænger i omkring par. Det er rart at skyde en god runde i -6 i stedet for at dine gode runder er 1 eller 2 under, sagde Ricky Barnes efter runden.

Dustin Johnson deler syvendepladsen i -3, Jordan Spieth og Jason Day deler 14. pladsen i -2, mens Sergio Garcia kæmpede sig til en runde i +3 og ligger på 93. pladsen.

Gå til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer