Over 700 prøvede kræfter med golfsporten i Juniorugen | Golf.dk

Over 700 prøvede kræfter med golfsporten i Juniorugen

11/08 - 2017 | Jakob Stenhøj Schmidt

Over 700 børn og unge var tilmeldt, og endnu flere mødte op da Juniorugen løb af stablen for første gang i sidste uge. Flere end 50 klubber deltog.  

Børnene har fået en masse gode golfoplevelser, og stilheden har været erstattet med grin og højt humør mange steder.

- Vi har valgt at deltage i Juniorugen for at skabe noget interesse for golfen her i området. Når antallet af juniormedlemmer samtidig er dalene i Danmark, så tror jeg, at vi er nødt til at gøre mere opmærksom på os selv, og ikke tage det som en selvfølge at børnene kommer, siger Nils Rørbæk-Petersen, som er pro i Kokkedal Golfklub.

Kokkedal Golfklub afholdt Juniorugen over tre dage, og i et samarbejde med Hørsholm Kommune blev de 20 tilgængelige pladser hurtigt fyldt ud. Udover traditionel  golftræning, hvor børnene fik lov til at slå ud på rangen og spille klubbens par-tre bane,  stod programmet også på fodbold, stikbold og golfrundbold. Børnenes favorit var dog buggy-race.

- Golf skal være sjovt. Det er det vigtigste for, at børnene har lyst til at prøve sporten, og om det så er golfrelateret eller ej, det betyder ikke så meget, fortsætter Nils Rørbæk-Petersen.

Fokus for Juniorugen er at vise, hvor fantastisk golfsporten er, og hvordan den skaber glæde, venskaber og giver en masse frisk luft samt gode oplevelser.

Dansk Golf Union har også stået for, at alle børn har fået goodiebags med specielle bolde, hatte, klistermærker osv., samt en konkurrence, hvor de deltagende kunne uploade deres sjoveste billeder fra Juniorugen på de sociale medier, og få chancen for at vinde et helt nyt golfsæt.  

I Kokkedal Golfklub er de ikke i tvivl om, at det har været en succes, da både børn og forældre har været super glade for Juniorugen.

- Det er klart noget vi skal bruge energi og kapacitet på næste år igen, det er der ingen tvivl om. Det har været en succes, og det er også den tilbagemelding, vi har fået fra forældre og børn, som synes at det har været sjovt, afslutter Nils Rørbæk-Petersen.

Se vores videoindslag fra Kokkedal herover.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer