Oprykkerne viser vejen på PGA Touren | Golf.dk
Austin Cook fører an i et tætpakket felt ved CareerBuilder Challenge.

Foto: Getty Images

Oprykkerne viser vejen på PGA Touren

21/01 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Spillerne er stuvet tæt sammen i toppen ved CareerBuilder Challenge, efter alle har været en tur rundt på banerne La Quinta, Stadium Course og Nicklaus Tournament Course. Scott Piercy og feltets bedst placerede spiller på verdensranglisten, Jon Rahm, deler fjerdepladsen, og derfra er der kun to slag op til førende.

Foran sig har de tre spillere, som alle havde Web.com Touren som arbejdsplads sidste sæson. Alle har de vist sig i stand til at kæmpe lige op med stjernerne på verdens stærkeste tour. Martin Piller og Andrew Landry deler andenpladsen i -18, og de hentede hver en fjerdeplads inden årsskiftet.

Efter 54 huller har Landry ikke lavet en eneste bogey. Det er mere end 40 år siden på PGA Touren, at en spiller har vundet efter fire runder uden et eneste tabt slag. Den seneste mand til at begå det mesterstykke hedder Lee Trevino.

Før Landry kan gøre den seksdobbelte majorvinder selskab i den eksklusive klub, skal han først forbi  Austin Cook. Med dagens laveste score i 64 slag rykkede Sebastian Cappelens holdkammerat fra University of Arkansas alene i spidsen med en total i -19. 

Cook vandt sin første turnering på højeste niveau i november, og skulle han triumfere for anden gang, vil der være en vis symmetri at spore. Ugen inden Cooks sejr i RSM Classic vandt Patton Kizzire sin første titel på PGA Touren. Søndag hentede Kizzire sin anden sejr på Hawaii.

Der er dog mange navne med i kampen om sejren, da der kun er fire slag mellem top-10. En af spillerne i den gruppe er Adam Hadwin, som har gode minder fra turneringen efter at have gået en 59'er for et år siden.

Spillere som Bubba Watson, Patrick Reed og Phil Mickelson kommer ikke til at kæmpe med om titlen. De faldt alle for cuttet i -8.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer