Oprykkere med store ambitioner for hele klubben | Golf.dk
Zacharias Agerbak var med til at åbne Santander Divisionen med en sejr for Smørum

Oprykkere med store ambitioner for hele klubben

05/05 - 2017 | Martin Rahbech

Smørum Golfklub har mange sæsoner markeret sig som et af de absolut bedste hold set fra kvindesiden. Men nu skal de dele rampelyset med klubbens herrer.

For herrerne er nemlig rykker op i Santander Divisionen med et hold med masser af kvalitet. Et mesterskab er i ambitionerne, men på holdet er det ikke noget, der fokuseres så meget på.

- Klubbens ambitioner har hele tiden været, at der skulle være mestre i begge rækker. Smørum er en klub med gode traditioner, og det er med til at motivere. Men vores første målsætning på holdet er at vinde vore kampe og holde fokus på én kamp ad gangen, siger Zacharias Agerbak til Golf.dk.

Han har sammen med Marcus Helligkilde været nøglespiller i at rykke holdet fra 2. division og nu til Santander Divisionen.
Men holdet er mere end de to profiler.

- Vi har et stærkt hold, og vi øger niveauet for hinanden. Vi er ni spillere inde over førsteholdet, men vi har det godt sammen, og vi har fokus på sammenholdet, siger Zacharias Agerbak.

Et generelt kendetegn for Smørum Golfklub er de store individuelle kompetencer og ambitioner. Men det er mere end den enkelt spiller på programmet i weekenden, når Santander Divisionen åbner sæsonen.
Foursomes er en vigtig del af holdmatcherne, og det fik Smørum erfaring på i denne uge. De havde en stor del af førsteholdstruppen i aktion ved Omegaslaget på Rya Golfklubb i Sverige. Det en turnering med foursomes, og Zacharias Agerbak spillede med Lasse Vad og sluttede på fjerdepladsen.

- Vi har fået et nyt trænerteam, og vi har fokus på sammenhold, og det passer godt med foursomes. Turneringen i Sverige var planlagt som en opvarmning, og det var et stærkt felt, og personlig synes jeg, det var hårdt med 36 huller foursome på én dag. Men det var helt sikkert en god test mentalt, siger Zacharias Agerbak.

Smørum åbner sæsonen med en hjemmekamp mod Søllerød, mens Furesø åbner på hjemmebane mod Kokkedal.
I vestskredsen tager Holstebro imod Aalborg, mens Gyttegård får besøg af Brønderslev.
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer