Oplev maksimal performance med Footjoys nyeste sko: Tour X | Golf.dk
FJ Tour X

Foto: Footjoy

FJ Tour X

Foto: Footjoy

FJ Tour X

Foto: Footjoy

FJ Tour X

Foto: Footjoy

Footjoy Tour X Boa

Foto: Footjoy

Oplev maksimal performance med Footjoys nyeste sko: Tour X

12/01 - 2020 | Pressemeddelelse

Footjoy, den førende sko i golf og den førende mærke benyttet på de professionelle tours, har i lanceret den helt nye Tour X. Innovation er fundamentet for skoens stabilitet, som er et produkt af en splejsning af tre tour-modeller. Sammen leverer de den ultimative ”X” faktor.

Med input fra de bedste spillere i verden er Tour X blevet udviklet med de bedste kvaliteter fra skoene Tour-S, DNA og Fury og sammensmeltningen er forstærket med de nyeste teknologier og materialer for at opnå den mest detaljerede performance-sko i Footjoys historie.

Fra DNA har man taget CromeSkin Soft Leather samt 3D Foam. Ortholite Impressions er kopieret fra Fury. Tour-S bidrager med en PowerPlate Outsole og Integrated PowerStrap. 

Tour X er designet til golfspillere, som søger maksimal stabilitet. To førende FJ ambasadører, Rafa Cabrera Bello og Kevin Kisner, har allerede foretaget skiftet til Tour X, når de konkurrerer verden over.

- Feedback fra touren og vores kunder viste, at der var stor begestring for den uforlignelige stabilitet, som Tour-S giver via PowerPlate ydersålen og modellens PowerStrap, men der var efterspørgsel efter mere smidig læder, som man finder i DNA og komforten fra Fury. Vi kombinerede alle tre og turboladede det hele med den nyeste teknologi for at skabe den ultimative performance hybrid. Sådan blev Tour X til, udtaler Footjoys skandinaviske marketing manager, Camilla Lindén.

Skoen koster 1.899 kroner, 2.099 kroner med Boa-lukning.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer