Omspil var vejen til første sejr | Golf.dk
Det var den første sejr, men der er uden tvivl mange i vente for den 19-årige amerikaner Angel Yin

Foto: Getty Images

Omspil var vejen til første sejr

09/12 - 2017 | Martin Rahbech

Det blev 19-årige Angel Yin, der blev den helt store vinder ved Omega Dubai Ladies Classic, hvor hun efter to omspilshuller vandt sin første professionelle sejr.

Det var en meget tæt finalerunde, hvor tre spillere delte førstepladsen i -15.

Angel Yin var i -15 med Celine Herbin og In-Kyung Kim. De var begge færdige med deres runder, da Angel Yin havde muligheder for at nappe en birdie mere på et af de sidste huller og rykke til -16. På 18. hul spillede skæbnen ind til den vilde finale. Angel Yin overraskede sig selv og slog i vandet på 18. med sit drive. Men hun kom på green med sit tredjeslag med et langt birdieputt for at vinde. Men det blev til et toputt for par, og dermed var omspillet en realitet.

Trioen tog derfor udfordringen op på 18. hul.

Angel Yin tæt på at hole sit tredjeslag, og In-Kyung Kim var lige efter endnu tættere på. Celine Herbin sluttede en flot turnering med en dobbeltbogey, mens Yin og Kim gjorde arbejdet færdigt på første omspillshul med birdies.

In-Kyung Kim og Angel Yin forsatte til 17. hul, der var andet omspilshul.
Angel Yin toputter for birdie, som In-Kyung Kim ikke kunne svare igen på, og så var sejren sikret.

- Jeg er målløs. Det var min første sejr, og jeg vandt i omspil, så det er en dobbbelt triumf og en utrolig følelse, sagde Angel Yin inden hun fik trofæet overrakt

Nicole Broch Larsen var i fokus lige efter sejren, da hun var med til at overhælde sin amerikanske ven med vand, der altså er hyldesten med fravær af champagnen.

I turneringen var Nicole Broch Larsen var på den delte sjetteplads inden finalen, og hun spillede sin fjerde runde i 74 slag (+2), og det var en fin afslutning med birdies på 17. og 18., der sikrede hende en total i -6 som nummer 22.

Den placering blev delt med blandt andre Nanna Koerstz Madsen.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer