Oliver Suhr rykker alene i front | Golf.dk
Oliver Suhr lavede fem birdies og tre bogeys under sin anden runde ved Bravo Tours Open på Rømø.

Oliver Suhr rykker alene i front

26/04 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

I 2016 vandt Oliver Suhr sin første turnering på ECCO Touren, da han under en magisk finalerunde spillede sig fra sidstepladsen til førstepladsen i Grundfoss Masters. Fredag får han muligheden for karrierens anden titel med et helt andet udgangspunkt.

Med en runde i 70 slag for anden dag i træk sørgede 34-årige Suhr for, at han går ind til finalerunden med et forspring at forsvare. Fra fire under par er Suhr to slag foran Mathias Gladbjerg på andenpladsen, mens Martin Leth Simonsen deler tredjepladsen i -1 med svenskerne Ludwig Nordeklint og Robin Petersson.

Efter bogeys på hul syv og otte rundede Suhr dagens arbejde af med en birdie på hul ni. 

- Det var en vigtig afslutning, der giver en mere positiv afslutning på en dag, hvor jeg generelt spillede rigtigt godt. Så nu er jeg helt klar til at give den gas i morgen, siger Suhr til ECCO Touren.

Det er ikke kun banen, Rømø Golf Links, der har været god ved Suhr denne uge. I sin fritid nyder han også tilværelsen på vadehavsøen.  

- Jeg er i spa hver aften. De har et konge spa og wellness center hernede, og det skal man jo nyde, når man har chancen, siger Suhr.

Vand er ellers ikke et element, Suhr har de bedste erfaringer med. I 2009 førte han europatourens Q-School First Stage På Lübker, da han brækkede begge ankler efter en tur i en vandrutsjebane. 

Det går forhåbentlig mere stille for sig på Rømø, så han får chancen for at hente sæsonens anden danske sejr på Nordic League.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer