Olesen på udkig efter ny tyrkisk triumf | Golf.dk
Thorbjørn Olesen er på andenpladsen to slag fra førstepladsen i Tyrkiet

Foto: Getty Images

Olesen på udkig efter ny tyrkisk triumf

01/11 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Da Turkish Airlines Open i 2016 flyttede til Regnum Carya Golf & Spa Resort, løb Olesen med en sejr på tre slag, og det er ikke overraskende, at se ham med fremme igen efter første runde af årets turnering på banen i Antalya. Det fik han selv antydet onsdag, da Golf.dk fangede nationens bedste golfspiller til en snak.

- Det er fedt at komme tilbage til et sted, hvor jeg har spillet godt. Især fra tee passer banen mig godt. På den her tid af året er der ikke mange steder i verden, der er bedre end her. Det kunne være fedt at slutte sæsonen af med en sejr i denne uge eller i Dubai.

Sådan sagde Olesen, og han bakkede ordene op under torsdagens åbningsrunde. Seks birdies blev det til, ikke en eneste bogey, og så kunne Ryder Cup-helten skrive under på 65 slag. 

Ireren Paul Dunne var eneste mand med en bedre score på de første 18 huller. Han slog Olesen med et enkelt slag, mens Padraig Harrington og Justin Rose matchede danskerens score i -6.

- Jeg slog nogle gode slag og lavede nogle gode birdies, men det vigtigste var at undgå bogeys i dag. Det er muligt at score rigtig lavt, når der ikke er noget vind og greens er upåklagelige. Det var rart at aflevere et rent kort i dag, sagde Olesen til europatouren.

Han var i bold med Rose og Tommy Fleetwood, og den langhårede del af ”Moliwood” kunne ikke helt følge med sine spillemakkere. En fin runde i -3 rækker til en delt 20. plads. Det var bedre end resten af den danske delegation. 

Lucas Bjerregaard håber på en stor afslutning på året for at spille sig i top-50 i verden og kvalificere sig til The Masters. Det så ikke for godt ud, da han åbnede med fem pars og en doublebogey. Frederikshavneren skulle frem til 12. hul, før dagens første birdie kom, og han nåede to mere, inden dagen var omme. En total i -1 giver en delt 32. plads og et godt udgangspunkt at arbejde videre fra.

Søren Kjeldsen klarede sig rundt i par, hvilket rækker til 44. pladsen, mens Thomas Bjørn - inviteret til at deltage på baggrund af sit succesfulde arbejde som Ryder Cup-kaptajn – lavede sin eneste birdie på hul 18 for en runde i +2. Han er delt nummer 60 ud af de 72 deltagere.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer