Officielt: Tiger gør comeback | Golf.dk
Hello world! Tiger Woods er parat til at genoptage karrieren.

Foto: Getty Images

Officielt: Tiger gør comeback

30/10 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Gennem de seneste uger har Tiger Woods med jævne mellemrum offentliggjort nye videoklip af sine fremskridt på golfbanen, og mandag aften kom så den melding, golfverdenen har ventet på: Tiger gør comeback.

Den 41-årige vender tilbage i sin egen Hero World Challenge om en måned, og det bliver første gang, han skal prøve svinget af under turneringspres efter sin fjerde operation i ryggen.

- Jeg vil gerne takke komitéen på én mand for at vælge mig selv og Daniel Berger til at spille i dette års Hero World Challenge, tweetede Woods klokken 21.59.

Turneringen har kun 18 deltagere og spilles uden cut, så det synes overvejende sandsynligt, at den røde søndagspolo vil være til skue under finalerunden 3. december.

Der er dog grund til at have afmålte forventninger til det forestående comeback. Det var i præcis samme turnering, Woods vendte tilbage for et år siden efter mere end 15 måneder på sidelinjen. Det forsøg på at genstarte karrieren endte tidligt i februar efter kun syv tællende runder.

Denne uge er den 14-dobbelte majorvinder nummer 1180 på verdensranglisten. Han har ikke vundet en turnering i 51 måneder og ikke klaret et cut i mere end to år. 

Alligevel har Woods fået rigeligt med opmærksomhed i medierne i 2017, men ikke af den slags, han kunne ønske sig. I maj blev han arresteret for at køre bil i påvirket tilstand, og den efterfølgende blodprøve afslørede en hård cocktail af receptpligtig medicin. Den forseelse erklærede han sig denne uge skyldig i, og derfor venter der blandt andet verdensstjernen samfundstjeneste.

Hvad der venter ham rent golfmæssigt er et anderledes åbent spørgsmål. Ud fra det sparsomme videomateriale af det nye sving er der delte meninger blandt instruktører, men Tigerens egen tidligere træner, Hank Haney, mener det teknisk er godt nok til igen at vinde på PGA Touren.

User Comments:

  • Tiger gør comeback

    02/11 - 2017 | Lone Anette Topp

    Glæder mig helt vildt til at se ham igen! Håber virkelig for ham, han vil gøre et godt comeback! Det fortjener han!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer