Nyt spin på wedges fra Callaway | Golf.dk
Callaway Mack Daddy 4 serien.

Foto: Callaway

Matte Black.

Foto: Callaway

Platinum Crome og Matte Black.

Foto: Callaway

Nyt spin på wedges fra Callaway

12/01 - 2018 | Pressemeddelelse

I 2010 indførte golfens regelvogtere nye restriktioner for riller i jern og wedges. De såkaldte U-grooves med knivskarpe kanter blev forbudt, og siden har udstyrsproducenterne kæmpet for at sætte ekstra spin på bolden. Callaways seneste bud i det kapløb kommer i de nye Mack Daddy 4 wedges.

Callaways Groove-In-Groove teknologi kombinerer en unik række funktioner for at give mere spin til at stoppe bolden. De primære riller er skåret til præcise tolerancer. Wedges med mindre loft (til og med 52 grader) kommer med 20D grooves for konsistent spin på fulde slag, mens wedges med højere loft (fra 54 grader og op) har aggressive 5D grooves for maksimal kontrol ud af roughen og omkring green. Konfigurationen med 16 grooves inkluderer en ekstra ”Nip-It” groove nederst på slagfladen, som specielt på de korte slag giver øget kontrol. En Micro-Positive overfladeruhed fræset ind i de flade dele af slagfladen giver tre micro-forhøjninger, som øger længden af slagområdet, og mellem forhøjningerne gemmer sig micro-grooves, hvilket griber fat i bolden og giver betragteligt mere spin. Kombinationen af grooves og micro-grooves giver 84 kontaktpunkter til at gribe fat i bolden. Alle Mac Daddy 4 grooves er 100 procent digitalt inspiceret med speciel software for at garantere, at de af USGA og R&A accepterede grænser er nået men ikke overskredet.

Mack Daddy 4 er Callaways mest omhyggeligt testede wedge nogensinde. Roger Clevelands utrættelige arbejde på touren med at forfine produkterne førte til en mere kompakt form, en mere lige leading edge med e reduceret leading edge radius og en smule mere offset i forhold til forgængeren, Mack Daddy 3. Den mindre radius på den nedre kant gør det nemt at få ren kontakt og maksimalt spin ved slag uden meget græs under bolden.

Mack Daddy 4 kommer i fire forskellige modeller: C, S, W og den nye tilføjelse X.

C Grind: Gør det lettere at slå slag med køllehovedet åbent. Ideel til medium til flad angrebsvinkel og eller på baner med et fast underlag. 8 graders bounce.

S Grind: Har en mellembred sål og promoverer en lav leading edge gennem træffet, hvilket giver solid kontakt ved slag med åbent køllehoved. 10 grades bounce.

W Grind: Sålen er smallest nær hælen, og designet forhindrer, at køllen graver i jorden selv uden at tilføje ekstra bounce. Leading edge holdes nær jorden i træffet, og ved slag med åbent køllehoved præsterer W Grind fremragende. 12 graders bounce.

X Grind: Den nyeste tilføjelse har en smal halvmåneformet sål med det laveste punkt nær fronten af køllehovedet. Glimrende for moderat til stejle angrebsvinkeler og på underlag i den blødere ende af skalaen. 12 graders bounce. 
Mack Daddy 4 kan fås i loft fra 46 til 64 grader, og kombineret med de forskellige bounces giver det 21 forskellige variationer- flere end i nogen anden wedgeserie fra Callaway. Mack Daddy 4 kan fås i farverne Platinum Crome og Black Matte. Fire vægtlodder på bagsiden har gjort det muligt at justere tyngdepunktet, så det ligger højere, jo mere loft wedgen har. Det giver solid feel ved samtlige slag.

Prisen i Danmark er 1299 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer