Nyt fra Titleist: Smedede tourjern med ekstra længde | Golf.dk
Titleist T100S

Foto: Titleist

Titleist T100S

Foto: Titleist

Nyt fra Titleist: Smedede tourjern med ekstra længde

20/01 - 2020 | Pressemeddelelse

Titleist T100 er hurtigt blevet det mest populære jern på PGA Touren, og nu er en ny model – T100S – klar til at indtage markedet med to grader stærkere loft for hvert enkelt jern. Det giver bedre spillere den ønskede længde, mens feel og præcision er bibeholdt, hvilket giver evnen til at forme slagene. 

T100S, som er i handlen 27. marts, er et direkte resultat af spillerfeedback og den nytænkning, der har gjort Titleist til de mest spillede jern på PGA Touren gennem mange år. Ved at slutte sig til den helt nye familie bestående af T100, T200 og T300 bliver en helt ny jernkategori tilføjet med T100S – et smedet Player's Distance jern.

- T100S blev udviklet som et Player's Distance jern med vægt på ordet ”player's”. Vi har taget det mest populære jern på PGA Touren og videreudviklet det for at maksimere længde. Da vi lancerede den nye T-serie, mødte vi en masse golfspillere, som var meget begejstrede over T100, men som havde vænnet sig til at spille jern med stærkere loft. Det ville have været nemt bare at tage T100 og bukke jernene stærkere til de spillere. Men ved at gøre det ofrer man den utrolige feel og interaktion med græsset – grunden til at spillerne var tiltrukket af jernet til at begynde med. Så vores ingeniører gik tilbage til tegnebrættet og redesignede hvert enkelt jern, så disse spillere kunne få stærkere loft kombineret med den længde, de søger, og på samme tid bevare den performance, som et ægte, smedet køllehoved giver, udtaler Josh Talge, vicepræsident for Titleist marketing.

Jernene produceres fra 3 (19 graders loft) til gapwedge (48 grader) og kommer som udgangspunkt med True Temper Project X LZ skafter.

- Mens vi har udviklet T100S med henblik på længde, så er dette stadig et præcisionsprodukt. For at blive fremragende med jernene har man brug for at være i kontrol over sine længder og have evnen til at forme bolden med den kurve, slaget forlanger. Designet af T100S tillader spillerne at ramme præcise længder fra større afstande – med den begrænsede spredning og korrekte udgangsvinkel, som er afgørende for at slå bolden tæt på pinden, lyder det fra Marni Ines, direktør for udvikling af jern hos Titleist.

Prisen for T100S bliver 1.417 kroner per jern eller 8.499 kroner for et sæt af seks.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer