Nyt firma tilbyder bag-afhentning til golfrejsende | Golf.dk
Der er kommet et nyt tilbud til danske golfrejsende.

Foto: Colourbox

Nyt firma tilbyder bag-afhentning til golfrejsende

12/01 - 2018 | Pressemeddelelse

Fremover behøver de danske golfentusiaster ikke længere slæbe deres golfudstyr og bagage til lufthavnen. Som det første firma i verden er bagage-service firmaet VALiZO blevet sikkerhedsgodkendt til at kunne afhente bagage, samt stå for den normale check-in procedure, hjemme hos de danske flyrejsende. På den måde slipper de rejsende for at skulle stå i check-in kø, når de tager i lufthavnen. Her kan de blot medbringe deres håndbagage og boardingkort og gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Start-Up virksomheden VALiZO begyndte med bagage-afhentning i sommeren 2016. Sammen med Spies og Thomas Cook Airlines tilbød VALiZO bagageservicen til de danske chartergæster. Siden har både SAS, Danski, Northlander, Atlantic Airways, DAT, Air Greenland, og Primera Air, BravoTours, Apollo, Dansk Folkeferie, Grønlands rejsebureau og Classic Golf også taget imod servicen - og nu vil VALiZO også gerne tilbyde de danske golf-rejsende bagage-servicen.

- Vi ved jo, de danske golf-rejsende, udover deres bagage, også har en del udstyr, som de skal have med. Det vil vi gerne hjælpe med. Så skal de slet ikke slæbe på noget som helst, men kan bare starte ferien med glæde sig til at skulle ud og spille golf, siger Lars Konrad.  

- Vi har kun mødt enorm glæde, når vi har været ude at hente folks bagage og udstyr. Vi rådgiver og vejleder dem jo også i forhold til, hvad de må have med i deres kuffert, de får vejet deres bagage, og de får deres boardingkort. De virker meget lettede over, hvor nemt det kan gøres for dem, siger Lars Konrad.

Ideen med at afhente flybagage hjemme hos de folk opstod, da de fire ejere af VALiZO selv har haft mange oplevelser med stress, jag og slæberier, når de skulle på ferie med deres familier.

 

User Comments:

  • VALiZO er eneste udbyder i Danmark

    15/01 - 2018 | Lars Konrad

    Hej Jan, VALiZO er den eneste udbyder af hjemmecheckin, som vi har tilbudt siden sommeren 2016 og faktisk var de første i verden til at tilbyde. Det betyder at du som rejsende helt slipper for kø, checkin og slæb, og kan gå direkte til Gate når du ankommer i lufthavnen. Mange hilsener Lars / VALiZO

  • Mener firmaet AirLuggage har samme service

    12/01 - 2018 | Jan Pedersen

    - de har vist kontor i CPH Airport ...........

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer