Nyprofessionelle er favoritter i John Deere Classic | Golf.dk
Det tog kun en måned for Matthew Wolff at hente sin første sejr på PGA Touren. Denne uge er han på jagt igen.

Foto: Getty Images

Nyprofessionelle er favoritter i John Deere Classic

12/07 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Tre nyprofessionelle er blevet det helt store samtaleemne på PGA Touren. Viktor Hovland sluttede som bedste amatør i US Open på 12. pladsen, og efter at have taget springet til at spille om penge, har han klaret tre cuts ud af tre og er sluttet på 13. pladsen de to seneste uger.

Hans holdkammerat fra Oklahoma State University, Matthew Wolff, sænkede søndag et langt eagleputt på 72. hul for at vinde 3M Open. Dermed henviste han Collin Morikawa, indtil for nylig fra Berkeley i Californien, til andenpladsen.

Den livlige start på trekløverets liv som professionelle har bragt en masse hype med sig, og inden starten gik til ugens traktorturnering, John Deere Classic, havde nogle bookmakere installeret de tre gutter i starten af 20'erne som favoritter til at vinde.

Kun en uge før The Open Championship har det været svært at trække de største profiler til TPC Deere Run. Charles Howell III er bedste spiller ifølge verdensranglisten me sin 55. plads, men favoritværdigheden er alligevel noget af en byrde at læsse på skuldrene af de unge knægte.

Der kan ikke være mange, som har sat deres penge på Roberto Díaz som vinder af John Deere Classic, men det var mexicaneren, som kom bedst fra start med en runde i -9. Han fører med to slag ned til Russell Henley og Adam Long. 

Af de tre nyprofessionelle var sidste uges vinder bedst torsdag. Matthew Wolff, som endnu ikke lovligt kan drikke alkohol i USA, lagde ud med ni pars i træk og producerede derefter fire birdies på bag-ni. En runde i 67 slag giver en delt 20. plads.

Viktor Hovland er nede på 56. pladsen i -2. Nordmanden gik en finalerunde i 67 slag ved US Open, og de seneste to uger er han sluttet af i 64 og 65 slag. Der er tydeligvis en slutsput gemt i den tidligere US Amateur Champion, så selvom han er syv slag fra førstepladsen, kan han endnu nå at leve op til sin favoritrolle.

Spillemakkeren Morikawa er et slag efter. -1 svarer til en delt 78. plads på den forkerte side af cutgrænsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer