Nyprofessionel holder kursen på Q-School | Golf.dk
Frederik Dreier kan se frem til en fremtid på Challenge Tour eller European Tour

Foto: UTEP Athletics

Nyprofessionel holder kursen på Q-School

28/09 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Både på Ribagolfe i Portugal og Golf d'Hardelot i Frankrig kvalificerer top-21 sig fra ugens afdelinger af Q-School First Stage. Kun én af fem danske deltagere ligger til at opfylde det krav efter tre runder, men flere har mulighed for at ændre på deres skæbne med en lav finalerunde fredag.

Frederik Dreier har først lige forladt tilværelsen som amatør, og det første møde med Q-School på  Golf d'Hardelot ser ud til at blive en positiv oplevelse. Efter onsdagens ni birdies og 65 slag lavede han torsdag syv birdies under mere krævende forhold og afleverede en 69'er. 

Når målet er at slutte i top-21 i stedet for at vinde, kan det være svært at finde det rette ben at stå på, men Dreier fra Furesø har tænkt sig at følge den samme opskrift som har bragt ham frem til 10. pladsen i -6. 

- Spillet var fint i dag. Lidt mere vind, som gjorde slagene en smule mere udfordrende. Den mentale tilgang til finalerunden er præcis den samme som de første tre runder, skriver han til Golf.dk efter runden i to under par.

Victor Østerby lå nummer 13 efter 36 huller, man dagens arbejde løb op i 73 slag og sendte ham ned til 23. pladsen, et slag fra kvalifikationskravet -4.

Patrick Winther er nummer 36 i par efter runder i 72-71-70 over de tre første dage. Der skal sandsynligvis noget lavere til end 69, hvis han trænge ind i top-21, men det er bestemt ikke en umulighed at løse opgaven.

Der er også fortsat håb for Martin Leth Simonsen i Portugal, for torsdag spillede han sig inden for cuttet og op på 42. pladsen med en 68'er, -4. Fra sin total i par er der fem slag op til en mangedelt 14. plads, som lige nu er målet. 

Det så allerede sort ud for Mads Vibe-Hastrup efter to indledende runder over par, og torsdag faldt han for cuttet efter at have brugt 75 slag.

Stillingen i Frankrig
Stillingen i Portugal 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer