Nye Select puttere fra Scotty | Golf.dk
Scotty Cameron Select Fastback 2 og Squareback 1.5

Foto: Scotty Cameron

Scotty Cameron Select Squareback 1.5 og Fastback 2

Foto: Scotty Cameron

Nye Select puttere fra Scotty

16/01 - 2019 | Pressemeddelelse

Scotty Cameron har føjet to nye mid-mallet modeller til sin topserie af Select puttere: Select Fastback 2 og Select  Squareback 1.5, som er blevet udviklet med feedback fra nogle af verdens bedste spillere.

De nye modeller rammer markedet 15. februar og giver friske valgmuligheder til spillere med specifikke krav til putterens hals og ydeevne. 

Select Fastback 2: I kølvandet på introduktionen af 2018 modellen Select Fastback på de internationale professionelle tours efterspurgte spillerne med det samme en ”plumbing neck” - en 90 graders vinkel som flytter skaftet frem foran slagfladen. Den familiære, tillidsvækkende konfiguration - som giver en skaftbredde offset – er blevet inkorporeret i denne afrundede mid-mallet. Udover den nye hals er der blevet lavet finjusteringer i form af en reduceret højde på slagfladen og en anelse tyndere toplinje.

Select Squareback 1.5: Halsen på Scottys nye Squareback 1.5 har en let vinkling, en såkaldt ”mini-slant”, som er med til at give putteren et mere vinkelret udseende ved adressering. Det tiltaler spillere, som efterspørger visuelt rene linjer. Ligesom med Fastback 2 har Scotty slebet noget af toplinjen samt reduceret højden på slagfladen.  

Begge modeller benytter Select linjens tour-testede ”multi-material” konstruktion med en præcisionsfræset og Moment of Enertia-forstærkende slagflade i 6061 aluminium, mesterligt designet ind i putterhovedet af 303 rustfrit stål.

Dette har skaberen selv at sige om de nye modeller:

- Udvidelsen af Select-linjen handlede udelukkende om at tage feedback fra spillere, indarbejde det i vores allerede eksisterende produkter og udfra det skabe nye modeller. Kort tid efter vi introducerede 2018-udgaven af Fastback og Squareback på touren begyndte spillerne at efterspørge prototyper med andre halsstykker. Vi ser flere og flere spillere blive draget mod denne type kompakte hovedformer. De er ikke bladeputtere og heller ikke ligefrem mallets. Vi kalder dem mid-mallets. Ved at skabe Fastback 2 med en ”plumbing neck” og Squareback med vores ”mini-slant neck” giver vi spillerne alt det, de har bedt om, og mere til.

De to nye puttere kommer med stabilitetsvægtning i form af udskiftelige lodder i køllens hæl og tå. I den anden ende finder man et sort og sølvfarvet mid-size Matador grip, som er udviklet til at give komfort på linje med et større grip samtidig med at det fortsat giver respons og feel.

Select Fastback 2 og Squareback 1.5 er tilgængelige fredag den 15. februar 2019 gennem autoriserede forhandlere af Titleist. Vejledende udsalgspris er 3.299 kroner.

Se mere om de nye puttere på Youtube.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer