Nye Apex jern til alle typer spillere | Golf.dk
Apex 21

Foto: Callaway

Apex MB

Foto: Callaway

Apex TCB

Foto: Callaway

Apex DCB

Foto: Callaway

Apex Pro

Foto: Callaway

Apex Pro Hybrid

Foto: Callaway

Apex Pro Hybrid

Foto: Callaway

Apex Hybrid

Foto: Callaway

Nye Apex jern til alle typer spillere

12/01 - 2021 | Pressemeddelelse

I dag kan Callaway offentliggøre sin nye serie af Apex jern, som bliver sat til salg i butikker 11. februar. Serien tæller opdateringer af tidligere succeser samt et helt nyt jern til dem, som ønsker mest mulig hjælp. Dermed er der noget for spillere på alle niveauer.

Apex DCB
Et helt nyt produkt fra Callaway ser dagens lys. Apex DCB gør det muligt for flere spillere at opleve Apex end nogensinde før. Modellen har udseende, feel og performance som et smedet “players” jern og tilgivenhed fra et dybt cavity design. Vi har aldrig tidligere skabt noget lignende dette, og vi er sikre på, at spillerne kommer til at elske det.

Ligesom Modellerne Apex 21 og Apex Pro 21 er Apex DCB designet med en Flash Face Cup ved hjælp af A.I. Det er aldrig tidligere set i et Apex jern, og den unikke arkitektur i hvert jern skaber høj ball speed og øget robusthed, når det kommer til spin. Apex DCB er det mest tilgivende Apex jern, vi nogensinde har kreeret. Nu kan spillere på alle niveauer spille et smedet jern med selvtillid.

Apex 21
Apex er synonym me legendarisk performance. Det er jernet, som skabte “forged distance” kategorien med konstruktion af de fineste materialer for et beviseligt overlegent produkt.

I afløseren for Apex 19 har vi for første gang implementeret vores Tungsten Energy Core i et Apex jern. Med fem gange så meget tungsten som forgængeren kan vi præcist positionere Centre of Gravity og derigennem skabe sublim launch gennem sættet samt mere tilgivenhed ved slag off-center.

Apex Pro 21
Vi har redesignet dette jern fra bunden med innovativ A.I arkitektur og en helt ny smedet konstruktion med en hul krop i 1025 stål med vores patenterede mikrosfærer, som giver en bemærkelsesværdig blanding af lyd og feel ved impact, og 90 gram tungsten i hvert jern. Enhver spiller med et etcifret handicap eller bedre, som ønsker en blanding af fart og tilgivenhed i et players performance jern, har brug for at prøve det nye Apex Pro 21.

Apex TCB

Apex TCB er et tourinspirerede cavity back design til lavhandicappere med loft, bounce, bladlængde og COR foretrukket af verdens bedste. Ved at inddrage nogle af Callaways enormt populære teknologier fra X Forged CB jernet (som ikke er tilgængeligt i Europa), tilbyder TCB dygtige spillere et køllehoved, der er en anelse kortere. Med Metal Injection Molded tungsten både inden i køllehovedet og uden på leverer Callaway præcis kontrol og den bløde feel, der er et signaturtræk i Apex jern.

Apex MB
Tre år efter den seneste model er Callaway igen klar med et Apex MB jern til spillets elite. Det har en smuk, klassisk og kompakt bladform med en tynd toplinje samt højtydende grooves og bemærkelsesværdig feel. Det er på alle måder et førsteklasses muscleback jern. 

Samtidig med de fem jernmodeller kan Callaway også offentliggøre hybridkøllerne Apex og Apex Pro

Callaway har været nummer 1 inden for hybrider i en årrække, og vi bliver ved med at introducere revolutionerende innovationer i alle afkroge af kategorien. Apex hybriden har et højteknologisk, højtydende design, som blander exceptionel A.I. ball speed med vores bemærkelsesværdige nye Jailbreak Velocity Blades, der er udviklet med henblik på at skabe mere fart ved træf lavt på slagfladen. Generelt har Apex hybriden en stivere slagflade for øget tilgivenhed.

Den kommer med en justerbar hosel, som gør det muligt at optimere loft, boldbane og kontrol for endnu mere alsidighed.

Apex Pro hybriden har mange af de samme teknologier, blandt andet Jailbreak Velocity Blades og A.I. designet Flash Face SS21. Kontrol og mulighed for at arbejde med bolden er nogle af egenskaberne Apex Pro byder på. Det er det perfekte valg for tourpro’er og lavhandicappere, som ønsker en højtydende mulighed fra tee eller en alsidig kølle i slag til green på par fem huller.

Med en låst hosel minder Apex Pro mere om et jern ved adressering. Det er noget, mange dygtige spillere foretrækker i en hybrid.

Indtil videre har Callaway kun opgjort priser i britiske pund. Med stålskafter koster et sæt Apex jern 1.089 pund; med grafit er prisen 1.399.
Hybridkøllerne sælges for 249 pund.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:2,172,212
 • Unique Visitor:143,303
 • Registered Users:162,023
 • Unregistered Users:31,187
 • Blocked Users:12,415
 • Published Nodes:15,776
 • Unpublished Nodes:298
 • Server IP:10.230.58.21
 • Your IP:184.72.102.217
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:2,713
  • This week:69,000
  • This month:293,987
  • This year:2,172,630

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk