Ny, stærk bestyrelse i Helsingør Golf Club | Golf.dk
Den nye formand i Helsingør Golf Club

Ny, stærk bestyrelse i Helsingør Golf Club

02/04 - 2019 | Pressemeddelelse

Helsingør Golf Club har lagt 2018 bag sig, det er tid til fornyelse og til at se fremad.

På Helsingør Golf Clubs ordinære generalforsamling, tirsdag, valgte en enig medlemsskare at bakke op omkring den midlertidige bestyrelses beretning, regnskab og ikke mindst budget, der vender et underskud for 2018 til et mindre overskud i 2019.

Økonomien rettes op gennem kraftige besparelser på stort set alle områder. De ser positivt på fremtiden med en ny, stærk bestyrelse i spidsen for klubben.

Ny formand i Helsingør Golf Club er den 56-årige Lars F. Svejstrup, der i det daglige bestrider en stilling i den internationale teknologi-virksomhed Acco Brands – Kensington, og har mange års erfaring med virksomhedsledelse, budgetstyring og bestyrelsesarbejde.

En ny start

- Vi har en fantastisk golfklub med et enormt godt sammenhold og støtte fra klubbens medlemmer. Men vi har plads til flere nye medlemmer, og vil styrke indsatsen på det område bl.a. med et åbent hus arrangement den 28. april 2019. Der er mange andre områder, der kan udvikles, så den nye bestyrelsen har et stor arbejde frem for sig, siger Lars F. Svejstrup om sine visioner for Helsingør Golf Club.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer