Ny sko fra Footjoy har masser af støtte | Golf.dk

Foto: Footjoy

Foto: Footjoy

Foto: Footjoy

Ny sko fra Footjoy har masser af støtte

16/02 - 2019 | Pressemeddelelse

Footjoy har lanceret den nye FJ Fury. Den atletisk inspirerede stil, kombineret med flere features end nogen anden sko i klassen, har resulteret i et produkt, der var designet og udviklet til at levere alsidig komfort og ydeevne. 

Tourspillere som Rafa Cabrera Bello og Bernd Wiesberger er allerede skiftet til  FJ Fury til både træning og turneringsspil. Den helt nye D3 ydersål sikrer en solid, slidstærk platform. FTF+ (Fine Tuned Foam) mellemsålen giver utrolig komfort og støtte. Et Liquid Metal inspireret Flex Layer leverer fleksibilitet fra hæl til tå hvilket både er en hjælp under gang og mens man sidder på hug for at læse putts.

- Jeg begyndte at bruge dem med det samme. Både udseende og feel er virkelig atletisk. Jeg er forbløffet over, at en sko, der er så komfortabel, også giver så god støtte, udtaler Cabrera Bello. 

FJ Fury er den seneste tilføjelse til Footjoys performance serie, og den skiller sig ud ved en række unikke funktioner, der løfter ydeevnen. Blandt andet byder den nye model fra The #1 Shoe in Golf på et ”internal fit system”, som fokuserer på pasform, komfort og støtte.

Skoen er i allerede i handlen og kan købes i hvid med røde snørrebånd, marineblå med hvide snørrebånd og sort med røde snørrebånd.

Vejledende udsalgspris er 1599 kroner. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer