Ny serie: Træn dig stærkere med Golf.dk | Golf.dk

Ny serie: Træn dig stærkere med Golf.dk

19/08 - 2019 | Magnus Ankerstrøm

Hvor meget træner du din generelle fysik i forhold til selve golfsvinget og din teknik? De fleste af os vil nok svare: For lidt!

Den almindelige golfspillere forbinder typisk ordet træning med en spand bolde, en driving range eller instruktion med en pro.  

Fysisk træning af kroppen og opvarmningsøvelser er dog også måder, hvorpå du kan forbedre dit golfspil. Der er både færre slag til scoren og mindre risiko for skader og smerter at hente med en god fysik.    

Ny serie: Fysisk træning med Golf.dk og COPENHAGEN STRENGTH

Hos Golf.dk deler vi jævnligt videoer om diverse instruktion- og svingtips, og arkivet bliver større og større. Sidste skud på stammen er en serie af træningsøvelser, der fokuserer på opvarmning, udstræk, restitution og generel styrke til golf- og klubspilleren. 

Golf.dk har indgået et samarbejde med COEPNHAGEN STRENGTH og træner Sune Kærn, som gør at vi vil dele simple, korte videoøvelser, der kan foretages derhjemme eller i klubben uden det store udstyr.

Følg med på Golf.dk og se den første video i rækken her: 

VIDEO: Opvarm din hofte for bedre rotation

 

Om Sune Kærn og COPENHAGEN STRENGTH

Sune er certificeret personlig træner med uddannelse i både Danmark og udlandet, og har 14 års erfaring med styrke- og konditionstræning. Han træner blandt andet flere professionelle og amatør golfspillere, og har base i København.  

- Hvad der adskiller COPENHAGEN STRENGTH fra andre steder er kvaliteten af den private coaching og instruktion du får, samt vores sniperfokus på at støtte dig under hele din rejse mod dine mål. Vores performance træning er designet til at øge din funktionelle bevægelighed, forbedre dine svagheder, minimere potentialet for skader, opbygge din styrke, muskelmasse og eksplosivitet, og optimere din kropskomposition så intet holder dig tilbage.

User Comments:

  • Re: ingen undertekster...

    20/08 - 2019 | Magnus Ankerstrøm

    Hej Claus - ja, der er desværre ikke undertekster på alle vores videoer. Det er dog ey mål, vi har for vores egne produktioner. Det handler helt banalt om ressourcer. Og at vi også benytter os af eksternt indhold, hvor vi sætter retningslinjer men ikke presser dem til at tekste. Lige nu prioritere vi at dele en masse gratis indhold, og få og lave videoer der både viser og fortæller et simpelt budskab. Mvh Magnus, Golf.dk

  • Ingen undertekster ...

    19/08 - 2019 | Claus Jul Larsen

    Æv, jeg får ikke noget ud af videoen, da der ingen undertekster er. Jeg er svært hørehæmmet og kan ikke følge med, hvad der bliver sagt.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer