Ny scoringsrekord på LPGA | Golf.dk
Sei Young Kim fik 300.000 dollars for sin syvende sejr på LPGA Tour.

Foto: Getty Images

Ny scoringsrekord på LPGA

09/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

The Legends Championship Course havde ikke en chance mod 25-årige Sei Young Kim. Over fire dage satte sydkoreaneren kun slag til på et enkelt hul, resten var en lang march mod titlen og en plads i rekordbøgerne.

Kim var otte slag fri af feltet ved starten på finaledagen ved Thornberry Creek LPGA Classic, og hun gav ikke forfølgerne det mindste håb om at kunne ende øverst i stillingen. Kim åbnede med en birdie og kiggede sig aldrig tilbage.

Under finalerunden blev det til syv birdies og en 65'er, og med den nåede hun til -31 samlet. Det er en ny rekord på LPGA.

Den tidligere rekord? Den tilhørte Annika Sörenstam og Kim selv i -27.

- Det føles helt uvirkeligt. Jeg tænkte aldrig på at gå -31. Det er helt utroligt, sagde hun efter sejren, som blev på ni slag ned til Carlota Ciganda på andenpladsen.

Nanna Koerstz Madsen fik en 15. plads med fra Wisconsin. Efter syv huller var hun over par, men fire birdies derfra gav en 69'er og en samlet score i -16. Sæsonens bedste resultat udløste en præmie på 26.184 dollars.

Emily Pedersen gemte sit bedste spil til sidst i turneringen. Fem birdies, en eagle og to bogeys gav 67 slag og et ryk frem til nummer 35 i -12.

Nicole Broch Larsen kunne kun spille lige op med banens par søndag og sluttede på 69. pladsen.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer