Ny sæson med nye navne i spil | Golf.dk
Tyler Duncan er i front ved Safeway Open, og nu skal han holde styr på nerverne

Foto: Getty Images

Ny sæson med nye navne i spil

06/10 - 2017 | Martin Rahbech

Så er en ny sæson kommet i gang på PGA Tour, og det sker på Silverado Resort and Spa med Safeway Open.

Der er nogle nye navne i toppen, men en erfaren herre viser vejen. Brendan Steele vandt netop Safeway Open i 2016, og han topper 17-versionen efter en runde i 65 slag (-7)

Brendan Steele deler førstepladsen med Tyler Duncan og Tom Hoge, der var omkring Web.com Tour for at sikre deres plads og nu deler de altså førstepladsen på Silverado Resort.

28-årige Tyler Duncan er for første gang på PGA Tour. Han har taget turen fra PGA TOUR Latinoamérica videre til Web.com Tour og nu altså PGA Tour.

- Udenfor snorene er alting større. Det er flere mennesker, men indenfor snorene er det stadig golf, sagde Tyler Duncan til PGA Tour.

Blandt feltets mest erfarne er Phil Mickelson, der ikke havde brug for en pause efter endnu en succes ved Presidents Cup, og han er på 12. pladsen efter første runde.

Et andet interessant navn er koreanske Sangmoon Bae, der gør comeback til PGA Tour efter to års obligatorisk værnepligt i Sydkorea.
Han spiller denne sæson på en medical extension, og han åbnede Safeway Open med en runde i 73 slag (+1) og er på 87. pladsen.
 

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer