Ny minidriver fra Taylormade hylder 40 års jubilar | Golf.dk
The Original One Mini Driver

Foto: Taylormade

The Original One Mini Driver

Foto: Taylormade

The Original One Mini Driver

Foto: Taylormade

Ny minidriver fra Taylormade hylder 40 års jubilar

20/04 - 2019 | Pressemeddelelse

I 1979 blev golf ændret for evigt med introduktionen af Pittsburgh Persimmon – den originale kølle i metal. Gennem de følgende 40 år har Taylormade fortsat med at innovere med revolutionerende teknologier, som er udviklet med henblik på at få golfspillere til at yde deres ypperste. The Original One Mini Driver viderefører arven og byder på præstationsfremmende teknologier, som er pakket ind i en form, der giver selvtillid og leverer længde, tilgivenhed og præcision.

Original Mini Driveren har et køllehoved på 275 kubikcentimeter, og ligesom de seneste drivermodeller fra Taylormade i fuld størrelse kommer nyskabelsen med Twistface, som forbedrer drives ramt på hælen eller tåen af slagfladen.

Bag slagfladen, i bunden af køllen, er der tilføjet en Speed Pocket, som øger slagfladens fleksibilitet ved træf under centrum. Det resulterer i længere drives med mindre spin.

Original One Mine Dirveren er konstrueret i tre metaller – titanium, stål og carbon – på en sådan måde, at tyngdepunktet er utroligt lavt. Det giver længde og gør det lettere at slå køllen både fra fairway og tee.

Derudover kan køllens loft justeres i 12 positioner med fire graders forskel mellem yderpunkterne.

Standardloftet er 13,5 grader, og som udgangspunkt kommer køllen med et MCA Diamana F Limited skaft.

Vejledende udsalgspris bliver 399 dollars, og minidriveren er i handlen første maj.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer