Ny japansk bold lanceres i Europa | Golf.dk
Honma TW-X

Foto: Honma

Honma TW-X

Foto: Honma

Ny japansk bold lanceres i Europa

22/01 - 2019 | Pressemeddelelse

Det japanske topmærke Honma har for nylig skrevet kontrakt med verdens nummer ét, Justin Rose, og nu er firmaet klar med en ny model til deres linje af golfbolde.

Honma TW-X er en urethan-bold i tre lag med både længde og spin rettet mod spillere med svinghastigheder omkring 90 mph. Bolden giver forbedret feel og ekstraordinær længde til 2019-sæsonen.

Den nye TW-X bold har en NC kerne designet til at producere hurtigere ball speed og på samme tid bedre kontrol. Et nyudviklet lag med høj afstødning inde i bolden sikrer lavt spin med driveren for ekstra længde på teeslagene.

Den bløde skal af urethan på TW-X bolden garanterer ekstremt meget spin på slag omkring green, så spilleren kan stole på bolden og slå efter pinden ved alle de krævende slag.

Designet med 326 dimples resulterer i en lav, penetrerende boldflugt, hvilket er ideelt i blæsende forhold.

- Vi er virkelig begejstrede over at kunne præsentere en god bold på det europæiske marked. I betragting af, hvor godt TW-X præsterer, føler vi, det er et fantastisk produkt til en yderst konkurrencedygtig pris, som golfspillere vil være interesserede i at prøve, udtaler marketingchef for Honma Europa, Tony Scott. 

TW-X koster 29,95 euro for et dusin. Bolden kan købes fra februar.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer