Ny golfkanal har særinterviews og instruktionsvideoer med Tiger | Golf.dk

Ny golfkanal har særinterviews og instruktionsvideoer med Tiger

28/11 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Discovery skrev i sommer under på en kontrakt, der i en 12-årig periode giver mediemastodonten ret til at transmittere golf fra PGA Touren til hele verden uden for USA.

Kontrakten anslås at have en værdi på et tocifret milliardbeløb, målt i danske kroner.

Nu meddeler Discovery i en pressemeddelelse, at man har lavet en eksklusiv aftale med sportens største navn, som vil give eksklusive interviews, indblik i sine forberedelser og ugentlige instruktions- og træningsvideoer på streamingtjenesten, GOLFTV, som bliver en del af Discoverys tilbud, også i Danmark.

- Samarbejdet vil vise Tiger Woods som fans aldrig har set ham før: Fansene får mulighed for et indblik uden sidestykke i Woods’ træningsturneringer, forberedelser og et liv med konstante rejser. Det sker gennem et udvalg af programmer, som vises eksklusivt på GOLFTV, lyder det i pressemeddelelsen.

- Jeg vil tale til golffans og golfspillere overalt. Direkte fra mig. Det er vigtigt for mig. At snakke om det, vi går op i: Hvad sker der på banen, hvordan spiller vi bedre, hvordan kan jeg score lavt i morgen og hvordan kan jeg slå mine venner?, udtaler Tiger Woods i samme pressemeddelelse.

I Danmark har det de sidste tre år været C More, der har transmitteret golf fra PGA Tour.

Fra nytår rykker sendingerne altså over til Discovery, som endnu ikke er helt klar til at offentliggøre en færdig plan for, hvad der skal sendes hvor.

- Vi kommer til at sende alt på GOLFTV. Men vi kommer også til at sende masser af live-golf, opsamlinger og meget andet golf på vores Eurosport-kanaler, skriver Casper Felt, der er Communications Manager for Discovery i Danmark, i en mail til Golf.dk.

Den første turnering, der bliver sendt på Discoverys platforme, bliver Sentry Tournament of Champions, som spilles på Hawai fra den 3.-6. januar.

Der er endnu ikke annonceret nogen priser for at se golf på Discoverys platforme.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer