Ny driver fra Titleist rammer touren | Golf.dk
Titleist TS4

Foto: Titleist

Ny driver fra Titleist rammer touren

02/04 - 2019 | Pressemeddelelse

Introduktionen af den nye Titleist TS4 driver giver spillere på udkig efter ultra lavt spin de sammme fordele inden for fart og længde, som har gjort Titleist TS2 og TS3 til de mest benyttede drivere på PGA Touren denne sæson

Denne uge debutteter den nye TS4 ved Valero Texas Open, og den er udviklet med henblik på høj hastighed og ultra lavt spin – og dermed gør driveren op med den gængse forestilling om, at drivere designet til at reducere spin ikke kan producere samme, høje ball speed.

Driveren, som er tilgængelig hos clubfittere i Skandinavien sidst i juli, splejser teknologier udviklet gennem Titleist Speed Project med et lavt tyngdepunkt fremme i køllehovedet, som neutraliserer spin og producerer en længere, mere borende boldflugt. 

- TS driverne har overgået vores forventninger både på touren og blandt spillere verden over. Når det kommer til kvaliteter i drivere, har TS vist, at der er mere end to med i ræset. 

- Vi ved, at de fleste spillere vil få de bedste resultater med TS2 eller TS3, så er der en procentdel af spillere med specifikke behov, såsom en aggressiv reduktion af spin. TS4 er den ultra lavtspinnende driver, som stadig producerer exceptionel ball speed. Hvis du vil slå længere, men har problemer med at kontrollere spin fra tee, så er TS 4 skabt til dig, udtaler vicepræsident for Titleist marketing, Josh Talge.

TS4 har et køllehoved på 430 cc og en krone i titanium, som er 20 procent tyndere end i 917 driverne. En videreudviklet Radial VFT slagflade (Variable Face Thickness) giver den hotteste slagflade, Titleist nogensinde har produceret, og hver enkelt model inspiceres for at sikre, at ydeevnen er presset helt til de tilladte grænser. Køllehovedets pæreform reducerer vindmodstand for højere køllehastighed. En SureFit Hosel giver 16 uafhængige indstilllingsmuligheder af loft og leje for yderligere optimering.

Driveren bliver tilgængelig med 8,5 graders loft, 9,5 og 10,5. Ligesom i TS2 og TS3 er der fire forskellige skafter at vælge imellem: Even Flow T1100 White 65, HZRDUS Smoke Black 60, Tensei AV Series Blue55 og KURO Kage Black Dual Core 50.

Vejledende udsalgspris er 3.999 kroner, og driveren kan prøves gratis ved en række fittingdage landet over

User Comments:

  • *New Lamps for Old*

    03/04 - 2019 | Dennis Jakobsen

    Med samme MOI og spin som de sidste 10 hoveder, fantastisk fremskridt!

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer