Ny direktør i Cart Care Danmark | Golf.dk
Den nu tidligere Skjoldenæsholm direktør, Peter Jespersen.

Ny direktør i Cart Care Danmark

13/01 - 2020 | Pressemeddelelse

Fra årsskiftet bliver Peter Jespersen direktør for golfmarkedet i Cart Care Danmark. Club Car er førende på verdensmarkedet indenfor golfbiler, ligesom Club Car også bruges i stor stil i andre brancher som ”utility cars”, fx i lufthavne, forlystelsesparker, ferieresorts osv. 

- Det bliver spændende at skulle sælge golfbiler, som opfylder rigtig mange gode formål rundt i klubberne, siger Peter Jespersen. 

Han peger dels på, at mange ældre og gangbesværede golfspillere kan få den fornødne hjælp, som gør det muligt for dem at dyrke den sport, som de elsker. Samtidig er udlejning af golfbiler også en oplagt indtægtskilde for klubberne. 

- Jeg håber på at få en god dialog med klubberne omkring de muligheder, der ligger i at inddrage golfbiler i forretningsstrategien. Min egen erfaring, som tidligere golfklubdirektør er, at det er en god forretning at leje golfbiler ud til greenfeegæster og andre, som ønsker sig at krydre golfoplevelsen med at køre i stedet for at gå, siger Peter Jespersen, som har mere end 20 års erfaring i forskellige dele af golfbranchen med i rygsækken. 

Cart Care er tyskejet, og har forhandlingen af Club Car i Tyskland, Østrig og Danmark. Direktør for Cart Care, Franck Ockens ser frem til at få Peter Jespersen med ombord på holdet: 

- For Cart Care er det afgørende at have en branchekendt person som spydspids i salget af Club Car i Danmark. Peter har et stort personligt netværk i landets golfklubber og har samtidig en stor indsigt i hvordan golfklubber fungerer i Danmark. Det er meget værdifuldt for Cart Care, også at Peter vil være en meget synlig og tilgængelig kontaktperson, siger Frank Ockens.

Peter har solid erfaring i mange hjørner af golfbranchen. Han har både været golfmanager i Skjoldenæsholm Golf og Nivå Golf, medindehaver i Golfpromote (ECCO Touren) og i årene 2001-2006 professionel golfspiller på European Challenge Tour.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer