Ny DGU ranglisteturrnering i Greve | Golf.dk
Banen i Greve Golfklub er klar til at udfordre Danmarks amatørelite

Ny DGU ranglisteturrnering i Greve

03/04 - 2018 | Pressemeddelelse

Greve Golf danner for første gang rammen om Greve Open. Turneringen, som er en DGU ranglisteturnering, afvikles i weekenden 28. og 29. juli med en samlet præmiesum på over 20.000 kr. 

”Vi er stolte over endelig at få en mangeårigt ønske opfyldt med en åben DGU ranglisteturnering” fortæller Jesper Carstensen, som er én af initiativtagerne til Greve Open. 
Det er ikke mindst takket være hjælp fra to lokale virksomheder, at turneringen nu er blevet en realitet. Det drejer sig om den familieejede virksomhed SAI Danmark, som har hovedsæde på Geminivej samt Golf Experten, som er kendt af de fleste golfentusiaster.
”Vi kan således stille med en samlet præmiesum på over 20.000 kr. og samtidig holde turneringsfee på et minimum” fortæller Jesper. Det koster kun 550 kr. at deltage i Greve Open og heri er inkluderet en prøverunde samt mad under turneringen. 

Mange udfordringer lurer

På overfladen kan Greve Golfbane synes let med de nærmest motorvejsbrede fairways, men under overfladen lurer mange velplacerede og svære bunkers, adskillige søer, lynhurtige greens og ikke mindst en ubønhørlig rough, som vil give spillerne masser af spændende udfordringer under Greve Open den 28. og 29. juli. 
Der spilles 36 huller om lørdagen og de spillere, som klarer cuttet spiller 18 huller om søndagen, hvorefter vinderne kåres. 

Alsidig breddeklub

”Greve Golfklub er en breddeklub med plads til alle, men med Greve Open håber vi også at kunne gøre noget for udviklingen af dansk elitegolf. Vi glæder os til at se nogle af Danmarks unge talenter på vores bane til sommer og så er det jo en fantastisk mulighed for både vores medlemmer men også for alle andre at komme ud og se elitegolf på nærmeste hold. Vores bane er meget publikumsvenlig og det er ganske gratis at være tilskuer” slutter Jesper Carstensen.

User Comments:

  • Godt gået

    03/04 - 2018 | Kim Tage Vang Andersen

    Det er et godt initiativ - lad os få nogle flere Eliteturneringer rundt om i landet. Ville glæde mig meget, hvis hver eneste golfklub gennemførte en Eliteturnering hvert eller hvert andet år. Det er vigtigt for de unge talenter, at de kommer ud og kæmper med hinanden i ranglisteturneringer mv. Hilsen Kim Andersen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer