Ny danskerduo melder sig klar til GolfSixes | Golf.dk
Nye danskere tager over efter Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard, der vandt GolfSixes i 2017.

Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Ny danskerduo melder sig klar til GolfSixes

25/05 - 2019 | Kasper Ørkild

Når holdturneringen GolfSixes i år løber af stablen for tredje gang, så bliver det med et nyt makkerpar i danske farver.

Joachim B. Hansen og Jeff Winther har nemlig fået et wildcard til turneringen, som Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard vandt i 2017.

- Det skal nok blive hyggeligt. Vi skal bo sammen, og så gør vi en lille familieagtig danskertur ud af det, fortæller Jeff Winther.

Dermed tager danskerne den unikke turnering som en oplevelse. Der spilles greensome over seks huller ved arrangementet, der i år afvikles i Portugal.

Deltagerne får invitationer efter verdensranglisten, og de seneste to år har Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen repræsenteret Danmark, mens Thomas Bjørn i fjor dannede et kaptajnshold med Solheim Cup-kaptajnen Catriona Matthew.

Lucas Bjerregaard har udtrykt ønske om at spille PGA Tour-turneringen Canadian Open, som afvikles samtidigt med GolfSixes, mens Thorbjørn Olesen holder pause inden US Open.

- Vi var jo heldige med at komme med, når de andre ikke gad. Det skal nok blive sjovt. Det er jo kun i et par dage, så det er lige til at arbejde med, og så prøver man ikke matcher på seks huller så tit, siger Jeff Winther.

På trods af en præmiepulje på en million euro ser danskeren frem til ugen med en afslappet tilgang.

- Vi håber på godt vejr, og så skal vi bare slå efter alt, der bevæger sig, tilføjer Winther med et grin.

GolfSixes spilles i Cascais den 7. og 8. juni. 

Inden turneringen spiller både Joachim B. Hansen og Jeff Winther ved Belgian Knockout i næste uge og derefter den europæiske kvalifikationsturnering til US Open. Sidstnævnte spilles i England mandag den 3. juni.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer