Nu tager stortalenterne caddie-rollen for deres far | Golf.dk
Nicolai Højgaard og Rasmus Højgaard dominerede hjemme i Gyttegård ved Hovborg Kro Open, men nu er deres far i familiens hovedrolle ved DM Mid-Age .

Foto: Kim FIsker

Nu tager stortalenterne caddie-rollen for deres far

27/05 - 2017 | Martin Rahbech

Der er noget særligt over talentmassen i Gyttegård Golfklub med de 16-årige tvillinger Nicolai og Rasmus Højgaard som de skarpeste talenter. Senest var de i omspil om sejren i Hovborg Kro Open, og Rasmus Højgaard skal i næste uge spille junior-VM i Japan.
Men i denne weekend er de ikke til start, men det er derimod deres far Ole Højgaard. Han stiller op ved DM Mid-age, og begge drenge har tilbudt at gå caddie, og det bliver nok fordelt med én dag til hver.

- Deres golf er jo selvfølgelig vigtigere end min. Der er flot, som de har udviklet sig, og jeg turde jo næsten ikke håbe på, at deres udvikling ville fortsætte. Det er dem, der sætter barren for deres udvikling, for de har masser af potentiale, og de har hinanden til at støtte op, fortæller Ole Højmark til Golf.dk

Men i weekenden handler det ikke om de talentfulde tvillinger, men ham selv.

- Jeg har haft en pause, men jeg er vild med at træne. Jeg er 52 år nu, og jeg kunne ikke komme nogen steder med en golfkarriere. For mig handler det ikke om at vinde, men det handler om at ramme bolden godt og slå gode slag. Det er noget, jeg nørder lidt med drengene om. Så jeg glæder mig til at spille turneringen, siger Ole Højmark, der også er på eliteholdet og har et fornuftigt handicap i +2

DM Mid-age spilles med indledende runde lørdag og finale søndag.
53 herrer og 18 damer er til start.

Link til leaderboardet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer