Nu kan der afvikles DGU-turneringer | Golf.dk
Nu er det muligt at spille DGU-turneringer.

Nu kan der afvikles DGU-turneringer

15/05 - 2020 | Dansk Golf Union

Onsdag aften kom der nye anbefalinger fra Kulturministeriet og DIF, der betyder at det nu er muligt at afvikle landsdækkende golfturneringer.

Det er en fantastisk nyhed, da vi ved at rigtig mange venter på at tage hul på turneringssæsonen. Derfor har Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber forsøgt at få sat gang i turneringskalenderen igen hurtigst muligt.

Det har således betydning for den tidligere beslutning om at aflyse alle DGU-turneringer frem til og med den 8. juni. Aflysningen for en stor del af de turneringer, der skulle have været afviklet i denne periode, kan ikke ændres, men såfremt det har været muligt i den enkelte golfklub og det sportsligt giver mening, har vi forsøgt i et stort samarbejde mellem klubber og frivillige at gøre det muligt alligevel at afvikle nogle af disse turneringer.

Det er heldigvis lykkedes, og derfor vil nedenstående turneringer inden for de nuværende corona-retningslinjer blive gennemført - og være tællende til de relevante ranglister - alligevel. 

Makker Cup

Alle 3 afdelinger gennemføres. 1. afdeling spilles søndag d. 24 maj. 2. afdeling spilles søndag d. 7. juni og finalen spilles d. 27.-28. juni. Der spilles i hhv. vest og øst, med en samlet finale. Makker Cup er en greensome-turnering med handicap.

DGU Elite Tour

DGU Elite Tour II gennemføres d. 30.-31. maj. DGU Elite Tour er en individuel eliteturnering.

 

Klubarrangerede turneringer der gennemføres: 

  • DJGA Spring Open 

  • Mølleåen Open by Nykredit 

  • Næstved Open U22

I samarbejde med de afviklende klubber og turneringsledere/dommere for de forskellige turneringer, udarbejder DGU materialer og retningslinjer, der understøtter afviklingen inden for myndighedernes retningslinjer. Disse retningslinjer bliver sendt til alle deltagerne inden den pågældende turnering skal afvikles.

Øvrige turneringer

Vi forventer at afvikle alle øvrige turneringer, Træf, D-Tour, Holdturneringen med flere som planlagt, dog med nogle modificeringer ift. den fremskredne turneringskalender og Kulturministeriets anbefalinger. 

User Comments:

  • Makkergolf

    17/05 - 2020 | Mia Jensen

    Vi har fået en aflysning på Makkercup i Asserbo den 24. Maj, betyder det at den alligevel bliver gennemført?

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer