Nordjysk klub ansætter ny manager | Golf.dk
Christian Palsby har fået nyt job.

Foto: PR

Nordjysk klub ansætter ny manager

20/12 - 2018 | Pressemeddelelse

Aalborg Golf Klub ansætter Christian Balsby som ny manager, der tiltræder 1. januar 2019.

Birgitte Nymark, formand for Aalborg Golf Klub siger:

- Det er en meget tilfreds bestyrelse, der byder velkommen til Christian Balsby som ny manager for Aalborg Golf Klub. Ved valget har vi lagt vægt på at finde en dygtig og drivkraftig person, der kan fastholde Aalborg Golf Klubs position som en af Danmarks bedste baner og samtidig sikre den fortsatte udvikling af Aalborg Golf Klub. Det har været af stor betydning, at Christian Balsby i mange år har arbejdet med strategi og forretningsudvikling samt alle aspekterne af golfsporten, og vi glæder os meget til at kunne drage nytte af Christians store netværk, og viden inden for golfsporten.

Christian Balsby er 45 år og er uddannet markedsøkonom. Christian har en baggrund som direktør for FysioDanmark og bred erfaring indenfor golfbranchen, hvilket har givet ham de relevante kompetencer og den rette erhvervserfaring, som han tager med sig til Aalborg Golf Klub.

Privat er Christian Balsby gift med Trine og far til to piger og en dreng. Christian er selv golfspiller og har spillet golf siden 1985.

- Det er et ønskejob for mig, for jeg kan se masser af potentiale for Aalborg Golf Klub. Derfor glæder jeg mig til at tiltræde stillingen som golfmanager, og være med til at gøre Aalborg Golf Klub endnu mere attraktivt for medlemmer, gæster og sponsorer, udtaler Christian Balsby.

 

User Comments:

  • Tvcguide Tv-guide

    21/12 - 2018 | Christian Paulsen

    Tvcguide Tv-guide

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer