Niklas Nørgaard Møller imponerer i Sverige | Golf.dk

Niklas Nørgaard Møller imponerer i Sverige

07/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Mens en stor del af de danske talenter onsdag tog hul på Made in Denmark Challenge i Ry, er Niklas Nørgaard Møller taget til Sverige for at deltage i Landeryd Masters på Nordic League. 

Det er ikke mangel på ambitioner, der har fået Møller til at vælge den mindre turnering – tværtimod. I stedet for at spille én uge på challengetouren, er valget truffet for at sikre en fuld sæson til næste år.

Den satsning ser ud til at betale sig, for efter første runde er han på en delt førsteplads. Nørgaard Møller er på tredjepladsen på Nordic League, hvorfra top-5 rykker op på challengetouren ved sæsonens afslutning, og den position får han mulighed for at styrke i løbet af de næste par dage.

Onsdag lavede han otte birdies og en bogey på Landeryds Golfklubb, og det placerer ham helt i front sammen med svenskerne Jesper Kennegård og Gabriel Axell i -7.

I top-10 finder man også Keen Bernberg, som klarede sig rundt i -5 og er på en delt sjetteplads.

Samlet er 19 danskere til start, og efter førstedagen, som blev afbrudt 18.41 på grund af tung regn, ligger otte til at klare cuttet.

Andreas Lunding deler 13. pladsen i -4 med amatørerne Christian Jacobsen og Victor Sidal Svendsen.

Nicolai Kristensen, nummer syv på Nordic League, er på 22. pladsen i -3, mens Christian Dahl og Mathias Gladbjerg deler 44. pladsen i -2.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer