Nicole og Nanna falder tilbage i Taiwan | Golf.dk
Nanna og Nicole kan kun pynte på deres placering på Miramar Golf Country Club i Teipei.

Foto: Getty Images

Nicole og Nanna falder tilbage i Taiwan

02/11 - 2019 |

Ligesom herrerne spiller verdens bedste kvinder også i Asien i denne uge. Her var Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen klar fra start, men de har nu for alvor spillet sig ud af turneringen.

Værst gik det for Nicole der heller ikke kunne få tingene til at fungere i tredje runde. På banens hul 2 måtte hun indkassere en "snemand" og se sig selv falde yderligere tilbage i tabellen, efter hun spillede de første ni huller i +3.

Nicole endte dagen med at bruge 78 slag og placerede sig på en 73. plads efter tredje runde. Hun kan dermed kun pynte på det resultat i morgendagens finalerunde.

Nanna Koerstz Madsen var tilgengæld ved at spille sig varm i turneringen, med en 70'er i anden runde. Hun kom også godt fra start i tredje runde med to birdies på de første tre huller.

To efterfølgende bogeys satte dog en stopper for den gode start og en doublebogey på banens hul 18 sendte hende ned af leaderboardet.

Nanna havde ellers en god dag på greenen hvor hun kun brugte 26 putts, men med kun ti ramte GIR var det ikke nok til at spille sig under banens par efter tre runder. Hun endte dagen med en 73'er hvilket var nok til en delt 51. plads.

Helt i front var der helt andre boller på suppen. Her dominerede stortalentet Nelly Korda dagen i gennem og formåede endnu engang at spille alle 18 huller uden at indkassere noget værre en par.

Den 21-årige amerikaner bragte sig dermed alene i spidsen i samlet -18 med tre slag ned til den nærmeste konkurrent Minjee Lee.   

Link til stillingen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer