Nicole Lørup vinder anden turnering i træk | Golf.dk
På billedet fejrer Nicole Lørup sejren ved Palmette Intercollegiate. Nu har hun fordoblet sin titelhøst i USA.

Foto: Troy University Athletics

Nicole Lørup vinder anden turnering i træk

01/11 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Der er kun et par uger siden, Nicole Lørup vandt karrierens første sejr på college. Hun skulle ikke vente længe på den næste, for tidligt denne uge var Lørup og resten af holdet fra Troy University i Alabama i kamp igen ved Town & Country Invitational på McCabe Golf Course i Nashville.

Det blev til en samlet sejr på 15 slag for Troy, og den havde landsholdsspilleren fra Smørum en stor andel i. I den individuelle konkurrence lagde Lørup ud med en runde to over par, men under finalerunden sluttede hun stærkt af.

De første ni huller blev spillet i par, inden hyn fyrede tre birdies af på bagni. Der kom også en sen bogey på kortet, men en runde i -2 og en total i par skulle alligevel vise sig at række til en delt sejr, da holdkammeraten ShaeLee Scarberry satte tre slag til på de sidste to huller. Katelyn Dunstan fra Belmont University blev den tredje spiller på den delte førsteplads.

Lørup er blevet forfremmet fra landsholdets observationstrup til damernes bruttotrup, og der bliver hun kollega med Karen Fredgaard. Asserbo-spilleren, som studerer på University of Houston, havde selv en glimrende turnering ved White Sands Invitational i Bahamas.

Mandag lagde Fredgaard ud i 68 slag, tirsdag fulgte hun op med en 69'er, og onsdag, dagen før sin 20 års fødselsdag, tog hun forskud på festlighederne med en ny runde i 68 slag.

Det gav en samlet score i -11 og andenpladsen alene. Trods den imponerende score var Fredgaard ikke i nærheden af førstepladsen. Hun blev slået under hver eneste runde af vinderen Sophie Guo, som sluttede 17 slag under par. 

Fredgaards flotte spil var ikke nok til at løfte Houston til en podieplacering. De sluttede på fjerdepladsen i +2.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer