Nicole fire slag fra førstepladsen | Golf.dk
December kan byde på milde temperaturer i Dallas, men det er ikke tilfældet denne uge. Her ses Nicole Broch Larsen pakket godt ind under første runde.

Foto: Getty Images

Nicole fire slag fra førstepladsen

04/12 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Der har givetvis været øjeblikke under Nanna Koerstz Madsens første runde ved Volunteers of America Classic, hvor hun ønskede sig tilbage til Florida. Først onsdag aften tog hun et fly efter at være blevet clearet til at spille, og det betød en turneringsstart helt uden forbereldelser.

Hvad der ventede på Old American Golf Club i Dallas var noget nær arktiske temperaturer, som gjorde det til en ganske stor udfordring at præstere på højt niveau.

For Koerstz Madsen ligner det allerede to runder og træning for resten frem mod næste uges US Women’s Open, og det selvom hun kun nåede at spille 14 huller. I +10 er den 26-årige dansker på en delt 92. plads blandt de 96 tilbageværende deltagere. 

Turneringsformen skal genfindes til fredag morgen, hvis hun skal gøre sig noget som helst håb om at spille med i weekenden.

For kollegaen Nicole Broch Larsen er der anderledes gode prognoser efter førstedagen, som placerer hende fire slag fra Charley Hulls førsteplads.

Det vil ikke være første gang, englænderen har spillet golf uden at kunne mærke sine fingre, og hun har endda lært at gøre det på forbilledlig manér. Torsdag ramte Hull 12 ud af 13 fairways og gik banen tre under par. 

- Jeg frøs så meget derude. Jeg spillede ret solidt. Golfbanen spiller virkelig anderledes end sidste år. Den spiller meget længere, hvilket jeg foretrækker. Men jeg havde problemer med at svinge på de sidste to huller, for jeg blev bare så kold, sagde Hull til LPGA Touren.

Hun fører med et slag ned til Jennifer Kupcho, Jessica Korda og Pornanong Phatlum på andenpladsen.

I +1 er Broch Larsen på en delt 18. plads. Torsdagen bød på fire birdies og fem bogeys. Med en 21. plads som sit bedste resultat i 2020 har verdens nummer 94 fået et godt udgangspunkt for at levere et nyt sæsonbedste.

Broch Larsen deler sin placering med fire tidligere verdensettere i form af Ariya Jutanugarn, Inbee Park, So Yeon Ryu og Sung Hyun Park. De er et slag efter den nuværende nummer ét, Jin Young ko, som har del i 10. pladsen i par.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk