Nicole Broch Larsen triumferer i USA | Golf.dk

Nicole Broch Larsen triumferer i USA

17/10 - 2016 | Claus Rødgaard Thomsen

Med en sejr på første omspilshul vandt Nicole Broch Larsen sent søndag tourfinalen ved Tour Championship på Symetra Tour.

Symetra Tour er den næstbedste amerikanske dametour. Her har Nicole Broch Larsen lagt en del kræfter i år i bestræbelserne på at spille sig ind på LPGA Tour, som er den bedste og mest pengestærke dametour overhovedet.

Bedre afslutning på Symetra-tour sæsonen kunne hun naturligvis ikke ønske sig. Udover en klækkelig check på 30.000 dollars kan den unge Hillerød-spiller også glæde sig over, at hun nu kan springe direkte til den sidste afdeling af den amerikanske tourskole. Dermed springer hun den såkaldte “second stage” over, som hun ellers skulle have overkommet for at komme til final stage.

Symetra Tour Championship bliver spillet i Florida og turneringen udviklede sig hurtigt til en duel mellem amerikanske Ally McDonald og så Nicole Broch Larsen. Da sidste hul var spillet lå de to i 18 under par, fem slag bedre end belgiske Laura Gonzalez Escallon på tredjepladsen.

I omspillet afgjorde Nicole Broch Larsen sagerne hurtigt. Da hun holede et knap fem meter langt birdieputt på første omspilshul var det hele slut.

Nicole Broch Larsen slog sit navn fast allerede sidste år, da hun vandt Helsingborg Open på Ladies European Tour. Nu har hun også vundet på den anden side af atlanten.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer