Nicolai Kristensen og Niklas Nørgaard Møller i top-10 i Skåne | Golf.dk
Nicolai Kristensen tog et stort skridt i retning mod Challenge Touren denne uge i Sverige.

Foto: ECCO Tour

Nicolai Kristensen og Niklas Nørgaard Møller i top-10 i Skåne

31/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

26 danskere krydsede tidligere på ugen Øresund for at spille med i Barsebäck Resort Masters. Når finalerunden indledes lørdag, er syv af dem stadig med i turneringen.

På Nordic League ligger tre danskere i top-5 for sæsonen, og to af dem får chance for at hente topplaceringer i det skånske. 

Nicolai Kristensen er nummer fire på ranglisten, primært takket være sin sejr i Master of the Monster, og han går ind til finalerunden på Barsebåack som bedste dansker. For anden dag i træk brugte han 72 slag, og med en samlet score i -2 er Kristensen på en delt femteplads. 

Derfra er der kun et slag op til en podieplacering, mens et par svenskere er rykket fri helt i toppen. På en dag, hvor kun 16 spillere var under par, spillede Christopher Sahlström sig til -8 samlet med dagens bedste runde i 67 slag. Han er to slag foran Mikael Lindberg i -6.

Niklas Nørgaard Møller er fremme som nummer fem på Nordic League efter to andenpladser i træk på den anden side af sundet. Han går ind til lørdagens afgørelse på en delt ottendeplads i par efter en runde i 70 slag, som kun blev overgået af Sahlstrøm i toppen af stillingen.

Jonas Høgh var også rundt i 70 slag, hvilket bragte ham frem til 14. pladsen i +2. På 24. pladsen i +4 finer man både Peter launer Bæk og Jesper Gunder Larsen, mens Morten Ørum Madsen, den bedst placerede af alle på Nordic League med sin andenplads, er nummer 34 i +5.

Sidste danske finalist er Jakob Kollerup på 43. pladsen og cutgrænsen i +6.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer