Nicolai Kristensen bedste dansker i Finland | Golf.dk
Nicolai Kristensen producerede masser af birdies i Sydafrika.

Foto: ECCO Tour

Nicolai Kristensen bedste dansker i Finland

29/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Mens Niklas Nørgaard Møller godt kan begynde at lægge planer for næste sæson på challengetouren, er der stadig en del usikkerhed omkring Nicolai Kristensens forfremmelse. Som stillingen er nu på Nordic League, sidder Kristensen på den yderste kvalifikationsplads med 25.593 point. Der er over 4.000 point ned til sjettepladsen, men det er ikke mere end hvad et enkelt topresultat kan lave om på.

I stedet for at kigge sig over skulderen, indledte Kristensen Timberwise Finnish Open med et kig op ad af ranglisten. Under første runde på Alastaro Golf blev det til en håndfuld birdies på vej mod en runde i -3 og en delt sjetteplads. Derfra er der kun to slag op til svenskerne Jesper Kennegård og Anton Wilbertsson på førstepladsen.

Amatøren Victor Sidal Svendsen, som tre gange i løbet af sommeren er sluttet i top-15 på den professionelle tour, kom godt fra start nogle hundrede kilometer nordvest for Helsinki. Asserbo-spilleren producerede seks birdies og er to under par. Det giver en delt 10. plads, hvor man også finder Morten Toft Hansen.

Samlet var 29 spillere under par på første runde. I den gruppe finder man også Morten Ørum Madsen, Oliver Suhr og Nicolai Nøhr Madsen i -1.

Efter en sommer med det ene topresultat efter det andet havde Nørgaard Møller en ukarakteristisk dårlig start på ugens turnering. Nummer to på Nordic League er helt nede som nummer 64 og på den forkerte side af cutgrænsen efter en 74'er, to over par.

Link til stillingen  

User Comments:

  • held og lykke

    29/08 - 2019 | Steen Kjærsgaard Clausen

    held og lykke

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer