Nicolai Højgaard ligger på lur i titelforsvaret | Golf.dk
Nicolai Højgaards bedste placering på challengetouren er en 13. plads. Han er nummer fem i Frankrig efter torsdagens spil.

Foto: Mikkel Ring Christensen

Nicolai Højgaard ligger på lur i titelforsvaret

02/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

For et år siden var Nicolai Højgaard seks slag fra førstepladsen, da han gik ind til en finalerunden ved Bravo Tours Open. 65 slag senere i hård blæst stod den dengang 17-årige amatør tilbage som vinder af ECCO Tour-turneringen.

I årets udgave har han fem slag til toppen af stillingen inden de afgørende 18 huller, og fredag har han ikke alene chance for at vinde, han vil også kunne modtage præmiepengene, da han nu deltager som professionel.

For anden dag i træk gik Højgaard en 74'er, og for anden dag i træk lavede han en doublebogey på et par fem hul. +4 giver en delt 14. plads med seks andre danskere.

Der er svensk helt i toppen på Rømø Golf Links. Charlie Lindh gik dagens bedste runde i 70 slag og spillede sig derved op på siden af Niclas Johansson i -1.

Bedst af de danske deltagere er Peter Launer Bæk og Oliver Suhr på fjerdepladsen i +2. Det var Suhr, som førte sidste år ved finaledagens start. Måske kan han få revanche fredag.

August Thor Høst lå på en delt førsteplads efter første runde, men med en 77'er faldt den 18-årige amatør ned til ottendepladsen i +3. Der finder man også Niklas Nørgaard Møller efter en runde i 71 slag.

53 spillere klarede cuttet i +9. 27 af dem er danskere.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer