Nicolai Højgaard fortsætter imponerende start på karrieren | Golf.dk

Nicolai Højgaard fortsætter imponerende start på karrieren

25/02 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Nicolai Højgaard har indledt sin professionelle karriere med en fjerdeplads og en 24. plads i ECCO Tourens Winther Series. Han er nummer otte på Nordic League og er måske på vej til et nyt flot resultat tirsdag. 

Efter to runder af Lumine Hills Open i den svenske Winter Series er den individuelle europamester kun ét slag fra top-10. Anden runde spillede han på Lakes Course, hvor resultatet blev fire birdies, tre bogeys og en 70'er.

I -2 deler Højgaard 18. pladsen med Peter Launer Bæk. De er et slag foran Frederik Dreier og Christian Dahl på 25. pladsen.

Der er ingen danskere med helt i toppen, men med en 70'er for anden dag i træk sneg Oliver Hundebøll Jørgensen sig op på en delt 10. plads i -3. Silkeborg-spillerens 15. plads i sidste uges PGA Catalunya Resort Championship er karrierens hidtil bedste resultat i enn professionel turnering, men det får han allerede tirsdag mulighed for at forbedre.

Der skal dog noget helt ekstraordinært til, hvis Jørgensen skal helt op at spille med om sejren. I front finder man Emilio Cuartero, som har hjemmebane på Lumine Golf Club. Spanieren gik syv under par på Hills Course og nåede til -10 samlet.

Han fører med et enkelt slag ned til svenske Jacob Glennemo, mens finnen Linus Väisänen er på tredjepladsen i -8.

12 danskere er blandt de 54 spillere, der klarede cuttet i +1. Rasmus Højgaard og Morten Ørum Madsen var blandt profilerne, der ikke kommer med til finalerunden.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer