Nelly Korda forsvarer sin titel i Taiwan | Golf.dk
Nelly Korda lod sig ikke slå ud af en halvdårlig runde og vandt sikkert med en birdie i omspillet.

Foto: Getty Images

Nelly Korda forsvarer sin titel i Taiwan

03/11 - 2019 |

Det amerikanske talent Nelly Korda vandt for andet år i træk LPGA-turneringen i Taiwan. Det skete efter en meget nervøs runde i 72 slag og et omspil mod tyske Caroline Masson og australske Minjee Lee.

Korda havde tre slag ned til Minjee Lee inden starten af runden, men hun problemer med at leve op til det spil der have sikret hende den føring.

Specielt på de sidste fem huller lignede det et amerikansk kollaps, da hun indkassere tre bogeys på hhv. hul 14, 15 og 17. Hun skulle derfor lave en birdie på det sidste, hvilke bragte hende i omspillet som hun vandt med endnu en birdie.

- Det var meget dramatisk og en del hårdere at vinde end jeg havde regnet med, men jeg er glad for at jeg klarede det. Jeg var faktisk rigtig nervøs fordi at det var mit første omspil på LPGA, sagde den 21-årige efter sejren.

Korda vandt sin første sejr på LPGA i den selvsamme turnering sidste år og hendes sidste sejr var i Australian Open i februar i år.

Danske Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen havde ikke det store at spille for, da begge startede dagen i den forkerte ende af tabellen, men de fandt alligevel det gode spil frem.

Nicole gik hendes bedste runde i turneringen med en 68'er, som kun bød på én bogey og fem birdies. Faktisk så lavede hun ikke en eneste fejl udover et treputt på hul 4, da hun formåede at ramme 18/18 greens in regulation.

Det bragte Nicole op på en 64. plads i +6. Nanna gik den sidste runde i par og endte på en delt 55. plads i +2

Link til resultatet.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer