Neergaard-Petersen vinder på amerikansk jord | Golf.dk
Rasmus Neergaard-Petersen har vundet endnu et trofæ til samlingen.

Foto: Golfoklahoma

Neergaard-Petersen vinder på amerikansk jord

25/06 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Rasmus Neergaard-Petersen er tidligere danmarksmester for juniorer, var med til at vinde EM for drenge i 2017, og i både 2018 og 2019 løb han med sejren i German International Amateur. Nu kan den snart 21-årige fra Nivå føje endnu en titel til CV'et.

Med en lang række aflysninger på den europæiske elitegolfscene over sommeren har Neergaard-Petersen valgt at blive i USA, hvor han til daglig er del af golfholdet på Oklahoma State University, og i Oklahoma Golf Association Stroke Play Championship førte den beslutning en sejr med sig.

Herrelandsholdsspilleren åbnede turneringen med en runde i 67 slag på The Territory Golf Club. Den score rakte til en delt førsteplads, men selvom Neergaard-Petersen var et slag bedre på anden runde og nåede til en samlet score i -11, blev han skubbet ned til andenpladsen.

Der var et slag op til James Roller inden onsdagens finalerunde, men efter ni huller var det Neergaard-Petersen, som havde et forspring på to slag. Et treputt på 13. hul var med til at gøre, at det forspring forsvandt igen, men da det hele skulle afgøres, var det danskeren, som havde is i maven.

På 14. og 15. hul lavede Nergaard-Petersen birdies, og mens de nærmeste forfølgere faldt tilbage, fik det danske stortalent pars på vejen ind for at vinde med tre slag.

Finalerunden blev tilbagelagt i 69 slag, og samlet sluttede Neergaard-Petersen 14 under par. I løbet af de 54 huller producerede han 17 birdies og satte kun tre slag til.

Sejren kom til trods for, at Neergaard-Petersen ikke følte, han præsterede på højeste niveau onsdag.

- Jeg vil ikke lyve. Jeg kæmpede en smule med det i dag. Jeg ramte ikke bolden så godt, som jeg gjorde de første par dage. På 13. slog jeg et skidt slag og endte med at treputte. Det var jeg ikke så tilfreds med. Jeg følte, jeg blev nødt til at hænge i, for jeg ramte ikke bolden, som jeg gerne ville i dag, sagde Neergaard-Petersen til golfoklahoma.org.

I de kommende uger skal vinderen på jagt efter mere succes i turneringer i North Carolina, Texas og Indiana.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer