Nanna vinder igen | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen har taget et nyt kvantespring på vej mod LPGA

Foto: Nanna Koerstz Madsen

Nanna vinder igen

04/06 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

66 slag var alt, hvad Nanna Koerstz Madsen skulle bruge på finalerunden ved Fuccillo Kia Classic of NJ, og det rakte til sejren. 

Med seks birdies og en enkelt bogey gjorde den 22-årige dansker næsten alt rigtigt, men hun havde alligevel brug for en smule hjælp for at få sæsonens anden sejr og præmien på 18.750 dollars.

Inden sidste hul var Koerstz Madsen -8 og et slag efter Daniela Lacobelli, men amerikaneren lavede doublebogey og sendte trofæet i armene på danskeren.

Koerstz Madsen havde kun begrænset erfaring med amerikanske baner inden denne sæson, men hun har alligevel taget Symetra Touren med storm. I sine seks første forsøg er hun ikke sluttet dårligere end nummer 15, og to gange er hun endt som sejrherre. 

Udover den betydelige check modtager vinderen også en bil fra sponsoren, og den får måske lov til at blive i USA. I hcert fald kan Koerstz Madsen godt begynde at kigge sig om efter en amerikansk base, for hun er på vej mod en fast plads på den store LPGA Tour.

Sidste år krævede det 67.577 dollars at slutte i top-10 og gøre sig fortjent til forfremmelse. Med ugens præmie nåede Koerstz Madsen til 53.527 dollars, og der er stadig kun spillet lige over en tredjedel af sæsonen.

Efter den fænomenale start på året er hun kun en enkelt sejr fra at øjeblikkelig oprykning. 

Link til resultatet. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer