Nanna videre til weekenden på 53. pladsen | Golf.dk

Nanna videre til weekenden på 53. pladsen

08/02 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Nicole Broch Larsens var to over par og tre slag fra cutgrænsen, da hun gik ind til dag to ved ISPS Handa Vic Open og havde derfor en svær opgave foran sig på Creek Course for at komme med til weekenden. Den 25-årige dansker gjorde det hårde arbejde, men efter at have spillet sig tilbage til par samlet, en score der endte med at være cutgrænsen, lavede hun bogey på dagens næstsidste hul. -1 for dagen, +1 total, var et slag for mange til at komme med videre.

Det betyder, at Nanna Koerstz Madsen er eneste dansker tilbage på 13th Golf Club. Smørum-spilleren startede dagen på 53. pladsen og sluttede den i samme position efter tre birdies og tre bogeys på Creek Course.

Koerstz Madsen har 12 slag op til amerikanske Kim Kaufman i spidsen for turneringen. Hun fører med to slag ned til Haru Nomura, mens australieren Su Oh er nummer tre i -10. Oh var den eneste fra værtsnationen med fremme efter første runde, men fredag fik hun selskab nær toppen af den tidligere verdensetter Karrie Webb.

44-årige Webb har 41 titler på LPGA Touren, men hun har ikke vundet en professionel turnering i fem år. I sit hjemland spillede hun sig fra 77. pladsen til nummer fem med dagens laveste score, en 65'er.

Webb går ind til weekenden seks slag fra førstepladsen i turneringen med halvanden millioner australske dollars. Der er blevet gjort et stort nummer ud af, at damerne og herrerne deler baner denne uge, og at de spiller om lige store beløb. Der er bestemt værd at fejre i ligestillingens navn, men ikke helt så meget, når man indser, at det er den mindste præmiesum gennem hele sæsonen på LPGA. 

Konverteret svarer pengene til lige over en million amerikanske dollars eller lige under en million euro. 

I herrernes turnering ligger Nick Flanagan og Jason Scrivener til at få den største bid af kagen. De to australiere har tre landsmænd som de nærmeste forfølgere. Wade Ormsby er 13 under par, mens Matt Jager og Brad Kennedy deler fjerdepladsen i -12.

Damernes stilling 
Herrernes stilling

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer