Nanna stormer frem med karrierens laveste runde | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen var flyvende på tredje runde.

Foto: Getty Images

Nanna stormer frem med karrierens laveste runde

08/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Den første sæson som medlem af LPGA Touren er ikke gået som håbet for Nanna Koerstz Madsen indtil videre. Efter 14 turneringer har den 23-årige fra Smørum misset 10 cuts og har en 31. plads som bedste resultat. 

I Thornberry Creek LPGA Classic er der dog optræk til noget stort, selvom Koerstz Madsen gik ind til weekenden på cutgrænsen.

- Jeg har ikke spillet særlig godt i år, så i går ville jeg bare rigtig gerne klare cuttet, men sådan kan man ikke tænke derude. Vi prøver ikke at tænke på cuttet og bare spille noget god golf.

- Jeg havde brug for at lave birdie på sidste hul, og jeg missede green på par fem hullet niende, Jeg havde et chip og så en halvanden meter. Jeg var virkelig nervøs ved det putt, for jeg vidste, jeg havde brug for at hole, sagde hun til LPGA.

Efter forløsningen ved at klare sig med til weekenden slog spillet gnister under tredje runde på The Legends Championship Course i Wisconsin. Koerstz Madsen lavede 10 birdies, inden dagens eneste bogey på hul 18, og det gav en 63'er, en tangering af den laveste runde i karrieren og en tangering af dagens laveste runde blandt de 78 tilbageværende.

Det gav også et ryk helt frem til 11. pladsen i -13, men den dramatiske forvandling har en simpel forklaring.

- Jeg slog bare bolden meget tættere på end de første dage. I dag slog jeg en masse ind til tre meter, hvor det var fem-seks meter i går. I dag fik jeg dem i, hvor de tog hulkanten i går og dagen før, sagde hun.

Før hun blev medlem af LPGA, hentede Koerstz Madsen en andenplads efter en succesfuld mandagskvalifikation ved Women's Australian Open. Søndag aften er der chancer for at tangere det resultat. Der er kun tre slag frem til nummer to, Amy Yang.  

Til gengæld ser kampen om sejren ud til at være udspillet. Sei Young Kim førte med fire slag ved dagens start, og under tredje runde fordoblede hun sit forspring. Med en 64'er nåede hun imponerende 24 under par for turneringen.

Mens Kim og Koerstz Madsen havde fuld fart på, var der mere stille omkring Emily Pedersen og Nicole Broch Larsen. Efter henholdsvis 70 og 72 slag deler de 57. pladsen i -7.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer