Nanna stormer fra start i Dubai | Golf.dk
Ligesom de to danske kollegaer har Nanna Koerstz Madsen én sejr i karrieren på LET, men måske kan hun denne uge fordoble det antal.

Foto: Getty Images

Nanna stormer fra start i Dubai

06/12 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Thomas Bjørn har vundet på Emirates Golf Club. Det samme har Iben Tinning. Måske kan det denne uge give et dansk hattrick, for Nanna Koerstz Madsen har fået en glimrende start på årets sidste turnering, Omega Dubai Ladies Classic.

Den 23-årige dansker lavede seks birdies på vej mod en første runde i 68 slag, og scoren i -4 giver en foreløbig delt andenplads, et slag fra Supamas Sangchan helt i front.

Koerstz Madsen vandt tidligere på året tre turneringer på den amerikanske Symetra Tour for at sikre sig adgang til verdens stærkeste tour, LPGA. Denne uge kæmper hun for at runde en i forvejen sublim sæson af på bedst mulig vis med karrierens anden sejr på Ladies European Tour.

Der er et stærkt felt til start i Dubai, men Smørum-spillerens chancer for succes er blevet en del større af, at verdens nummer ét, Shanshan Feng, som har vndet de tre seneste udgaver af turneringen, i år er blevet væk.

Til gengæld kan Nicole Broch Larsen blive en udfordrer til titlen. En eagle på det berømte hul 18 var med til at bringe hendes score til -2, og det rækker til en top-10 placering mens eftermiddagsholdet stadig er i gang med første runde.

Det ser en smule sværere ud for Emily Pedersen. Siden udtagelsen til Solheim Cup har Pedersen ikke klaret et cut hverken på LPGA eller LET (hun blev nummer 47 i Blue Bay LPGA for en måned siden, en turnering uden cut), og der er risiko for, at den dårlige stime kommer til at række ind i det nye år.

Dagens tre sidste huller kostede fire tabte slag, og selvom runden også bød på fire birdies, så sluttede Pedersen dagen med en 76'er og er nær bunden af tabellen.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer