Nanna og Nicole rykker i top-10 | Golf.dk
Kun to spillere afleverede scores under 70 slag fredag. Nicole Broch Larsen var den ene.

Foto: Getty Images

Nanna og Nicole rykker i top-10

22/02 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

På trods af, at Emily Pedersen missede cuttet med 10 slag, blev fredag en god dansk dag på Bonville Golf Resort. Pedersens to landsmænd rykkede begge frem i feltet og går ind til weekenden med muligheder for topplaceringer.

Både Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen sluttede i top-10 i årets første turnering på Ladies European Tour, og der er de også at finde halvvejs gennem den anden, The Pacific Bay Resort Australian Ladies Classic.

Broch Larsen var blot nummer 72 efter 18 huller, men på en dag med masser af regn og stærk vind stormede danmarks bedste damespiller mod toppen. Seks birdies blev det til på vej mod en 69'er, -3. Det var dagens næstbedste runde, kun overgået af Nuria Iturrios helt i front.

Med superrunden rykkede Broch Larsen tilbage til par for turneringen, og det giver en delt 10. plads.

Kun syv spillere var under par fredag, og kun ni er under par i den samlede stilling. Koerstz Madsen er med i begge de eksklusive klubber. 

En birdie på dagens sidste hul gav Koerstz Madsen en 71'er, og samlet rykkede hun fra 24. pladsen til en delt ottendeplads i -1.

Derfra er der tre slag op til amatøren Doey Choi på andenpladsen. Hun faldt fire slag efter spanske Iturrios, som nåede til -8 med en bogeyfri 67'er.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer